Wpis z mikrobloga

Mam nadzieję, że Canoo już uklepało dno, bo właśnie weszłem ( ͡º ͜ʖ͡º)
#gielda
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@imdejv1: Na razie trzymam, mam tu niedużą stratę, ale o dziwo dzisiaj to jest moja jedyna spółka na zielono, tak że może jakiś potencjał tu jest ( ͡° ͜ʖ ͡°) O pozwach już słyszałem wcześniej, ale stwierdziłem że póki co nie ma to chyba żadnego przełożenia na cenę (chyba nawet w dniu w którym to przeczytałem akurat poszło jeszcze do góry).
  • Odpowiedz
@Luk_: Wyszedłem od nich w całości z drobną stratą. Dlaczego drobną? A no dlatego, że ja się bawię bardzo śmiesznymi pieniędzmi i raczkuje. P---------m dużo internetu i stwierdziłem, że to jebnie niestety.
  • Odpowiedz
@imdejv1: U mnie na razie strata to -240 zł. Może i "na papierze" Andrzej, to jebnie ;) Ale po roku na giełdzie już dawno porzuciłem wszelką logikę, bo często kurs nie zachowuje się tak jakby wskazywały fakty ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@imdejv1: Heh, chyba miałeś rację żeby stąd wczoraj uciekać, dzisiaj mam już 2x większą stratę ( _) O dziwo z tego co patrzę, to dzisiaj nie pogrążyły ich procesy tylko rekomendacja ceny $6 wystawiona przez Bank of America. Chociaż dzisiaj i tak srogo jebnęło na wszystkim, może jutro to wywalę jak będzie dalej spadało.
  • Odpowiedz
@imdejv1: No po dzisiejszej sesji mam na tym +435 zł, jeszcze 89 zł i wyjdę na zero :D Ale dzisiaj dla odmiany znowu nagle wszystko było na zielono, wątpię, żeby ten trend się dłużej utrzymał.
  • Odpowiedz