Aktywne Wpisy

R2D2_z_Sosnowca +473
A udało się znowu połazić po krzakach i przy okazji ten młody człowiek zdał egzamin na prawdziwego mężczyznę bo znalazł największy patyk jaki był w stanie podnieść i naparzał nim tak długo aż się złamał. Kto tak nie robił niechaj pierwszy rzuci kamieniem #r2d2zwiedza #natura #usa #connecticut
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
magdalena-gaska +157
Wkurzają mnie niebiescy piszący z różowych nicków, bądźcie chociaż konsekwentni i piszcie w rodzaju żeńskim, wchodźcie w rolę, za takie oszustwa powinien być ban, tits or gtfo

@huntforfur: XDDDDDDDDDDJFKJDXDDDDDDDDDDDDD
Komentarz usunięty przez autora
Dodatkowo z widzami nie pogada na żadne poważne tematy, bo ich największym problemem
Multi podczas streamow ma zerową integrację z czatem (chyba że ktoś da donejta), pod filmami nie widuje się jego komentarzy, kiedyś nawet byłem na jego grupce fb dla beki to jedyna jego aktywność polegała na wrzucaniu linków do youtuba. Kiedyś robił współpracę z innymi twórcami, teraz
@huntforfur: no właśnie dlatego on z tego żyje, a ty nie.
@KimDzongJaroslaw: nie wiem dlaczego tak jest z Multim, bo rzeczywiście w polskim światku obok niego nikt nie przechodzi obojętnie. Ostatnio jednak streamował z Hallackiem, podczas teamclash'a cały czas wspierał go Cygan i grał razem z nim. Dodatkowo na streamach komunikuje się
@hlorek: A widziałeś jak to wyglądało ze strony cygana? Bo ja widziałem, i miałem wrażenie że cygan rozmawia z nim jakby był kolegą z pracy, który jednocześnie jest synem szefa. To był czysty biznes, i spodziewam sie jeszcze większej ilości takich collabów, bo cygan chce nagrywać na youtube, a plutony z multim mu zboostują kanał XD
@KimDzongJaroslaw: no