Aktywne Wpisy
Boroborro +4
Siemanko, otwieram kebaba ( ͡° ͜ʖ ͡°) ale takiego czystego, dobrego z fajna obsługa i dbałością o jakość produktów i obsługę klienta, nie żadna obsrana budę. Jestem na etapie budowania menu i całego konceptu jeżeli chodzi o jedzenie. Wiadomo, mam już sporo natomiast chciałbym żeby kebabowe mirki doradzili. Co powinien mieć według was dobry kebab? Wiadomo każdy ma inny gust ale przyda się parę sugestii. Oczywiście jak otworzę
mr-dawid +10
#zaginieni #nastolatki #pomagajzwykopem #policja
Zaginęła 15-letnia Wiktoria z Nowego Sącza. Miała iść do szkoły, ale nie dotarła.
https://sadeczanin.info/wiadomosci/pilne-zaginela-15-letnia-wiktoria-z-nowego-sacza-miala-isc-do-szkoly-ale-nie-dotarla-tam
Zaginęła 15-letnia Wiktoria z Nowego Sącza. Miała iść do szkoły, ale nie dotarła.
https://sadeczanin.info/wiadomosci/pilne-zaginela-15-letnia-wiktoria-z-nowego-sacza-miala-isc-do-szkoly-ale-nie-dotarla-tam
I nie, drogi kucu z informatyki na wyższej szkole żonglowania ryżem, nigdy nie zostaniesz miliarderem. Twoja zacięta obrona bogatych w internecie nie sprawi, że skapnie na ciebie trochę ich bogactwa - Buffett, Bezos, i nawet (a może i przede wszystkim) twój ukochany Elonek Musk mają cię głęboko w dupie.
Wykopku, który myślisz, że będziesz bogaty, bo w głowie masz bajki, że faceci w t-shirtach zarządzają facetami w garniturach - nigdy nie przeskoczysz dużo wyżej niż ponad swoją pracę jako informatyk w lokalnym urzędzie gminy.
Nie ma ŻADNEGO racjonalnego powodu, dla którego powinniśmy utrzymywać miliarderów. ŻADNEGO.
#4konserwy #konfederacja #bekazlewactwa #bekazprawakow #neuropa #antykapitalizm
@mackbig: Należy dostosować system podatkowy. Więcej potrzeba byłoby tu jednak woli ludzkiej, niż ogromnie wyrafinowanych rozwiązań technicznych.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@mackbig: Trzeba go odpowiednio opodatkować.
@tallman: @amantadeusz: soreczka, wysrywy kuców usuwam, bo to nie piaskownica przed lokalnym przedszkolem. jak chcecie wziac po same kule naganiacze swoich panow-miliarderow, to nie tutaj
@RoHunter: jeszcze mi powiedz co to znaczy. Podejście 'a mógł zabić'?
@RoHunter: Pewnie nie, ale nie trzeba być miliarderem czy nawet milionerem aby dobrze żyć ¯\_(ツ)_/¯. Zreszta jestem za leniwy na to