Wpis z mikrobloga

Nie wiem czy ten cały Rafałek nie będzie dla uniwersum drugim centaurem moim zdaniem gość jest równie chory psychicznie i nie obliczalny chłop poczuł na czym można zarobić kasę i jak to robić,wrzuca teraz dzień w dzień po kilka filmów w tytule zawsze Konon,na filmach z Kononem wchodzi mu w dupę co jak każdy wie knur uwielbia (ale miałbym to gdzieś) gdyby nie to że chłop jest totalnym hipokrytą i pazerną świnią na kasę.Juz zaczynając od tego że przyczepił się do menela że ten nagrywał Konona bez zgody choć sam zaczął się wybijać od wywiadu z Czeczetkowiczem (który później usunął),no i jego totalna pazerność na kasę typowego Polaka (byle drugi nie miał lepiej) nakazuje Radkowi że szrotu aby ten za darmo obsługiwał knura chodź jak wiemy konon i tak na tym szrocie jest traktowany lepiej niż normalni klienci
Według mnie pokazanie kanału Morowej 17 też nie miało na celu ,,zobacz Krzysiu jakie żarty" tylko żeby najlepiej autor rozliczał się z filmów z kononem bo wykorzystuje wizerunek
#!$%@? chce zrobić z kolejnej marionetki monopol
Ukazuje go jako biednego schorowanego Krzysia zakłada mu jakieś pseudo zbiórki według mnie powtarza się historia z ćpunem i jego właścicielem
Jedyny plus taki że Knura nie da się ustawić żeby był podporządkowany i prędzej czy później klątwa warmianina dosięgnie Rafałka
I jeszcze plan żeby załatwić Kononowiczowi psa no przecież to już naprawdę trzeba być psycholem
#kononowicz #patostreamy
  • 5
@SujaQA: Rafałek to ma pod kopułą pewnie #!$%@? mocniej jak bielski. A na pewno w sposób inny. Bielski to psychol przebiegły socjopata ale swoje kukły stara sie doić jak najdłużej sie da. Rafałek to szur najgorszego sortu i prędzej czy później z grubym sie pokłoci. O ile Rafałek zdolnie zaczyna przejmować wieprzaka to wątpie by mu sie to na dłuższą mete udało. Szur zawsze będzie szurem i prędzej czy później coś