Wpis z mikrobloga

jak zabili przypadkowo te 3 osoby

@marv0oo: Małolata mówi, że "oni innego języka nie rozumieją", to nie był przypadek, wysadziła ten magazyn z premedytacją. Zrozum, takie nagromadzenie tak wielu absurdów wygląda na zwykłe odcinanie kuponów od marki przez Disneya, podobnie jak w przypadku StarWars, tam pierwszy film nowej sagi był remakiem (plagiatem?) Nowej nadziei. Drugi choć ładnie nakręcony miał absurdalny scenariusz i widać było, że wszystko co zbudował Jar Jar
  • Odpowiedz
@xandra: nie wiem, Nową trylogię SW wszyscy tyrali tak jak piszesz - 7 za kalkę nowej nadziei, 8 w sumie po latach jest czasem propsowana, a 9 to absurd na absurdzie i k-------e logiki SW. A nowe seriale MCU są ciepło przyjmowane. Zobaczymy (mam nadzieję, że tego dożyje xD) jak z filmami im będzie wychodzić. Nie licząc Black Widow która poza tributem będzie wstępniakiem do A5 i hawkeye, to 2
  • Odpowiedz
@marv0oo: Dokładnie, wstrzyknął sobie i heja, dobre było idę napierdzielać tych złych! Ehhh, jakby przeanalizować dokładnie każdy odcinek, to można się złapać za głowę...
  • Odpowiedz
@xandra: w całym MCU jest cała masa takich bzdur, np. Capitan Marvel jest bzdurą samą w sobie. Ja to olewam, bo wiem co oglądam i że to nie jest jakieś mega wysublimowane kino. Mi się podoba, dobrze się bawię i jest fajnie ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
@marv0oo: Owszem, ale tam się patrzy na akcję i dobrą choreografię walk, ładne zdjęcia, dobrze wyreżyserowane ujęcia, grę aktorską, fajny humor i dobre efekty. Nic takiego nie występuje w tym serialu...
  • Odpowiedz