W Faktach TVN był materiał o paszportach covidovych. Zaczyna się dawanie ludziom nadziei na złudną wolność w postaci kodu QR. Zobaczycie, że jak tylko pojawią się protesty przeciw paszportom to będą mówić, że protestujący chcą dalszych obostrzeń, braku wolności i zerowej szansy na powrót do starej normalności, a przecież paszport jest tym co wyciągnie nas z tej pandemii. Taka będzie narracja. #paszport #koronawirus #polska #covid
@Antol: tak się dzieje gdy pozwala się szurom na zbyt dużo. Teraz jedyny sposób na to by tych chorych ludzi zatrzymać to masowe zamieszki bo ja już nie wierzę w pokojowe rozwiązanie tego sporu.
@Antol: Opisz konkretnie co masz przeciwko temu, że zostaną wprowadzone specjalne paszporty, bo póki co wygląda to tak jak jedna wielka nieznajomość tematu, a komentujący przyklaskują, bo nie potrafią zmierzyć się z nową lepszą rzeczywistością. Gdybyście trochę mieli więcej oleju w głowach, to byście rozkminili, że to jest przełom, który poprowadzi świat ku lepszemu.
@Gon70: nie jestem, źle to odbierasz, normalnie wszędzie wychodzę, na dworze nie mam maseczki, spotykam się z ludźmi, i uważam decyzję rządu za błędne, ale są pewne płaszczyzny, które naprawdę mają potencjał.
#paszport #koronawirus #polska #covid
Komentarz usunięty przez moderatora
Huja zrobisz większość to bezmyślne owce
Bo są osoby, które na przykład nie mogą przyjąć szczepionki i co wtedy? Mają być gorzej traktowane na tle osób zaszczepionych?
Było nie zakładać konta, to nikt by nie musiał czytać Twoich wysrywów.
Problem rozwiązany, zamykam temat xD