Wpis z mikrobloga

Co ta Basia debilka mówi, że Luiza jest jedną dla niej z najważniejszych osób, a w programie Lui chachmęciła bo jej się nudziło. Tylko po rajskim jak ją wywaliła Luiza tuliła się z nią ze łzami w oczach i oszukała ją że nie chciała aby odpadła z programu a wszystko perfidnie zaplanowała skrupulatnie ze Skajlą i Olą. Może mi ktoś wytłumaczyć co ta Basia ma w głowie???
#hotelparadise
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@zenon_z_chorzowa1: a to jaka jest przeszłość naiwnej Basi tego też nie wiesz, jej przeszłość tłumaczy to dlaczego kumpluje się z Lui. Nawiązujesz do Big Brothera to dlaczego Lemieszewski nie kuma się z Mateuszem z BB. Bo się nienawidzili i nie ma znaczenia czy jest to program czy nie.
  • Odpowiedz
@zenon_z_chorzowa1: każdą sytuacje trzeba traktować odrębnie a nie mówić że wszystko jest ustawione to nie aktorzy ani roboty natomiast część sytuacji jest ustawiona. Ta z Lui i Basią moim zdaniem była prawdziwa
  • Odpowiedz
@zenon_z_chorzowa1: Najpierw Basia czuła żal do Liuzy że ją w------a potem jak wpuścili z powrotem do programu to wybaczyła Lui. No i teraz żyją szczęśliwie dopóki Luiza znowu jej świństwa nie zrobi. Basia to taki typowy worek treningowy
  • Odpowiedz
@zenon_z_chorzowa1: można wybaczyć ale nie takiej osobie jak Sid która to w jednym momencie się tuli do Ciebie a za chwilę n--------a na Ciebie. Sid udowodnił w tym programie, że na każdym kroku wije się jak jadowita żmija. Do tego n--------i tu do tego tam. To jest jej żywioł i nie wierzę że w życiu codziennym jest całkowicie inna.
  • Odpowiedz
@zenon_z_chorzowa1: Proszę bardzo pary z reality show które są magią(według Ciebie) Ewa i Lemiszewski z bb razem, Igor i Angela z BB razem, Ivan i Ania z HP2 razem. Zaleciał do dlaczego ja. Daruj sobie:)
  • Odpowiedz
@Olostro: czyli na 200 róznych par w reality show, 5 par to jest potwierdzenie reguły? Nie mam zamiaru cię przekonywać bo jesteś uparty że to jest prawdo co w telewizji, nawet jak jeden z uczestników to opisał, dalej w to nie wierzysz...
  • Odpowiedz