Wpis z mikrobloga

na 3 sek przed potężnym upadkiem Ramosa, został on lekko dotknięty przez Cuadrado... Wynikiem tego lekkiego dotknięcia, była czerwona kartka dla Juana... Mecz finału LM 2017... Ramos zdawał sobię sprawę z tego, że to nawet na faul się nie kwalifikowało, jednak dzięki umiejętnościom aktorskim udawał i cągnął tą padakę przez co osłabim przeciwnika...
Jeżeli jest zagranie nie przepisowe między dwoma zawodnikami należy coś takiego gwizdać, a to że ktoś robi z tego wielkie widowisko aktorskie i padake to druga sprawa...
#mecz
Pobierz GrochenMochen - na 3 sek przed potężnym upadkiem Ramosa, został on lekko dotknięty pr...
źródło: comment_1618088303fQidmeavBIHriX0rrt4VPp.jpg
  • 7
@GrochenMochen: Nie, nie starasz się niczego wytłumaczyć.
Masz #!$%@? na punkcie Realu. Przy każdej okazji pragniesz wrzucać "dowody", że są pchani przez sędziów. Pocieszę Cię. I Real i Barca są od lat ciągnięte za uszy. Na każdym froncie. Nie musisz już poświęcać tyle czasu na te shitposty.
@luczyk proszę cię...na pewno nie znasz mojej historii wpisów jakie wobec realu i Barcy pisałem. Bardziej mi chodzi o fakt że jedni jak i drudzy nie widzą ze sędziowie są po ich stronie. Ja jedynie zwracam uwagę na fakty a to że ktoś argumentuje nie tak jak powinien to inna kwestia.