Aktywne Wpisy
adrninistrator +12
Najbardziej smuci mnie to jak zmieniło się polskie społeczeństwo. W 97 ludzie sobie pomagali, wysyłali dary do Wrocławia by ludzie mieli co ubrać. Teraz mamy więcej pieniędzy, ale każdy jest bardziej zabiegany. Nie ma już tej solidarności która była kiedyś -_- No bo co z tego że zarabiam 29k brutto na UoP miesięcznie, skoro ludzie którzy nie mają, mają jeszcze mniej i tracą wszystkie swoje najcenniejsze skarby.
To już nie jest to
To już nie jest to
pomidorowymichal1 +1039
Aż żal was czytać wykopki.
- rząd nic nie robi
- telewizja nic nie pokazuje
- trzeba było wybrać konfederacje
Nawet nie zauważyliście kiedy sami zamieniliście się w te Grażynki i tych Januszy z których tak się śmiejecie. Sami staliście się nosaczami. Nie macie ułamka wiedzy o sytuacji i jak prowadzona jest akcja ale nie przeszkadza wam mieć bardzo szerokiej i silnej opinii na ten temat. Śmiejcie się ze zidiociałego społeczeństwa? Wy je tworzycie
- rząd nic nie robi
- telewizja nic nie pokazuje
- trzeba było wybrać konfederacje
Nawet nie zauważyliście kiedy sami zamieniliście się w te Grażynki i tych Januszy z których tak się śmiejecie. Sami staliście się nosaczami. Nie macie ułamka wiedzy o sytuacji i jak prowadzona jest akcja ale nie przeszkadza wam mieć bardzo szerokiej i silnej opinii na ten temat. Śmiejcie się ze zidiociałego społeczeństwa? Wy je tworzycie
Na czym miałaby polegać wasza pomoc? Pewnie już wiecie. Potrzebuje respondentów. Potrzebuje danych!
Wiadomo jak trwoga to na wykop XD
Postanowiłem, że zapłacę za wasz czas. Z racji, że portfel mam nie za gruby to spośród osób, które wypełniły ankietę wylosuje 10 i każdemu wyślę 30 złotych. Pieniążki mogę wysłać przelewem/blikiem/dogadamy się.
Ankieta zawiera 21 pytań (2 otwarte) - czas potrzebny na wypełnienie ok. 10 minut.
Link do ankiety: http://e-commerce.cba.pl/
Co i jak, krok po kroku:
1. Wypełniasz ankietę
2. Na samym dole ankiety jest miejsce na wiadomość, która pełni role identyfikatora. Co tam wpisać? Może być cytat z
książki, imię psa/kota, tytuł ulubionego filmu albo po prostu randomowo wciskane klawisze na klawiaturze.
3. Zapisujesz swój identyfikator np. zrzut ekranu/wklejasz do notatnika.
4. Plusujesz wpis
5. Czekasz na losowanie. Jeżeli zostaniesz wylosowany to poproszę Cię o podanie swojego identyfikatora.
Losowanie przez mirkorandom - 20.04.2021.
Pozdrawiam cieplutko
Trochę takie #rozdajo ale k***a nie do końca