Kupiłem sobie na 29 urodziny PS4, gram teraz w fifkę na zawodowcu, kradnę samochody w GTA 5 i jeżdżę sobie nimi po świecie demolując go i omijając wszystkie misje. Jeszcze Crasha jakiegoś dorwać muszę, grałem ostatnio w Bandicoota na PS1 ze dwie dekady temu. Fajnie tak znów się poczuć młodo, a nie tylko robo, dom, robo. Polecam ten styl życia 乁(♥ʖ̯♥)ㄏ
@szymon465: jak ja się boję strzelać w GTA do ludzi i krzyczę i mam moralniaka jak kogoś przejadę, a obsługę pada mam na poziomie czterolatka, więc na razie od czegoś zacznijmy :D
Ja sobie kupiłem xbox series x i pierwszy raz od dawna dużo gram. Game pass to świetna rzecz bo ogrywam gry, których m bym sam nie kupił. Ten sam rocznik here, nawet urodziny miałem przedwczoraj. ;) @mentalista92:
@mentalista92: Ja ponad 2 lata temu kupiłem sobie PS4 pro. Przeszedłem Uncharted 4 i FF XV i jakoś potem zero chęci grania. Kupiłem sobie około 20 gier z myślą, że będę grał i jakoś zero zajawki, konsoli nie włączalem ponad rok, chyba starość. Jednak ostatnio przeszedłem NieR Auromata i spoko gra. W weekend chcę podejść do Ghost od Tsushima, może się wkręcę.
#ps4 #feels
Uncharted, God of War, Horizon, a nie jakieś FIFY czy GTA
Komentarz usunięty przez autora
Jak grasz w gry tylko dla strzelania to lepiej zagrać w CS czy inne Call of Duty
Komentarz usunięty przez autora