Wpis z mikrobloga

Delikwent #10, wyrok 11/100 - @Gragam26
Wyrok: blokada konta na 6 dni, do 13.04.2021r.
Mowa oskarżycielska:
Użytkownik młody, ale bardzo zajadły. Obrażał wściekle sekcję bobolską i Mexicana. Wychwalał szkodliwą i toksyczną działalność centrali latexowej. Wykazywał głupotę i obłudę. Atakował durnotami ludzi działających w szczytnym celu. Dopuszczał się floodu swoim miernym kanałem, gdzie ośmieszał swoją osobę publicznie. Teraz nasz 14-letni hultaj będzie miał czas by przemyśleć swoje zachowanie podczas nauki na egzaminy ósmoklasisty i treningu siłowo-alkoholowego ze starym Zalewskim. Życzymy udanej rehabilitacji na turnusie poprawczym.
#kononowicz #patostreamy #tangodown #stobanowdlaantybobolakow
Pobierz
źródło: comment_16177997390BCtOHrnOLprnS0DHfqCbu.jpg
  • 32
@AmigaOS
Nie. Bobolaki biją na głowę intelektem taki element jak ty, stąd te twoje antybobolskie mijające się z rzeczywistością fikołki typu, że Mexicano to latex, my to latexy itd. Wasza szara wykopowa masa już na tyle tych durnot wymyśliła, że ja już żadnych wątpliwości nie mam co do waszego profilu psychologicznego i poziomu retoryki.
A za pisanie o Jarku na tym tagu to akurat ty bana wyłapałeś swego czasu a nie ja
Bobolaki biją na głowę intelektem taki element jak ty

@salamsalejman: Tak sobie wmawiaj, żyjesz w bańce mydlanej. Ja w przeciwieństwie do ciebie zajmuje się swoim życiem i nie mam za idola pijaka którym każdy porządny człowiek gardzi i wyśmiewa. I nie marnuje swojego życia na promowanie i bronienie tej pokraki.
@salamsalejman: Można wam przypisać dokładnie to samo co latexom, jesteście identyczni. W dodatku kilku z was przyłapałem na byciu gumiakiem. Trzymacie się razem więc też jesteś lateks ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@AmigaOS za to ty z tego w twoim mniemaniu pijaka z Białegostoku zrobiłeś sobie wyzwalacz negatywnych emocji i realnego wroga. Dobry kierunek.
A z tym przyłapawyniem bobolaków na byciu gumowym to proszę już się nie dobijaj tym oskarem 77
@AmigaOS:

W dodatku kilku z was przyłapałem na byciu gumiakiem

To co piszesz to jest dziecinada.. "a wy to latexy". Już nawet samo angażowanie się do tego stopnia w uniwersum i tag na wykopie jest infantylne. Mnie po prostu zwyczajnie zanudza ten bobolski performance.
@AmigaOS:
Nawet mi się nie chce trollować z barnejem i grupą mokotowską jako kontrą na boboli. Mokotowiaki vs Bobolaki. Nie wiem jak to możliwe przez tyle czasu to ciągnąć z Bobolakiem. Musieliby mi płacić.