Aktywne Wpisy
brednyk +44
Dlaczego Konfederacji rośnie i czego oczekuje wyborca:
- nie chcą dyskursu UE
- chcą jeździć samochodami spalinowymi i jeść mięso oraz nabiał w takich ilościach jakie chcą
- nie chcą być niewolnikiem ani tych z zachodu, ani tych ze wschodu ani tych zza oceanu
- chcą równego prawa i traktowania dla wszystkich Polaków i imigrantów
- nadęta biurokracja to przeszkoda dla obywatela
- podatki mają być niskie ale przede wszystkim proste, nieskomplikowane
- nie chcą dyskursu UE
- chcą jeździć samochodami spalinowymi i jeść mięso oraz nabiał w takich ilościach jakie chcą
- nie chcą być niewolnikiem ani tych z zachodu, ani tych ze wschodu ani tych zza oceanu
- chcą równego prawa i traktowania dla wszystkich Polaków i imigrantów
- nadęta biurokracja to przeszkoda dla obywatela
- podatki mają być niskie ale przede wszystkim proste, nieskomplikowane
kopek +24
U nas w firmie jest tak że jak mamy problem z komputerem lub drukarką to musimy wysłać zlecenie w systemie.
Kiedyś też było tak, że na każdym pustym biurku jak ktoś odchodził z pracy zostawał komputer, od covidu zrobili tak że jak ktoś odchodzi to komputer zabierają do magazynu.
I dzisiaj nastał ten dzień że zmieniam dział, przesiadam się z innego piętra na inne.
Przed covidem bym spokojnie sobie usiadł w nowym
Kiedyś też było tak, że na każdym pustym biurku jak ktoś odchodził z pracy zostawał komputer, od covidu zrobili tak że jak ktoś odchodzi to komputer zabierają do magazynu.
I dzisiaj nastał ten dzień że zmieniam dział, przesiadam się z innego piętra na inne.
Przed covidem bym spokojnie sobie usiadł w nowym
Wyrok: blokada konta na 6 dni, do 13.04.2021r.
Mowa oskarżycielska:
Użytkownik młody, ale bardzo zajadły. Obrażał wściekle sekcję bobolską i Mexicana. Wychwalał szkodliwą i toksyczną działalność centrali latexowej. Wykazywał głupotę i obłudę. Atakował durnotami ludzi działających w szczytnym celu. Dopuszczał się floodu swoim miernym kanałem, gdzie ośmieszał swoją osobę publicznie. Teraz nasz 14-letni hultaj będzie miał czas by przemyśleć swoje zachowanie podczas nauki na egzaminy ósmoklasisty i treningu siłowo-alkoholowego ze starym Zalewskim. Życzymy udanej rehabilitacji na turnusie poprawczym.
#kononowicz #patostreamy #tangodown #stobanowdlaantybobolakow
Nie rozumiem tego fenomenu nawet jako formy trollingu. To chyba przyzwyczajenie już.
Rzecz jasna bycie bobolakiem a nie picie moczu.
Wyobraź sobie że nagle barnejowcy zakładają na wykopie jakieś kółko mokotowskie, no kompletna abstrakcja. Mokotowiaki codziennie wrzucające filmy Żula z Mokotowa na tag kononowicz.
@salamsalejman: Przecież to jedna i ta sama banda.
Ty robisz to cały czas śmiecąc Jarkiem na tagu o knurze.
Nie. Bobolaki biją na głowę intelektem taki element jak ty, stąd te twoje antybobolskie mijające się z rzeczywistością fikołki typu, że Mexicano to latex, my to latexy itd. Wasza szara wykopowa masa już na tyle tych durnot wymyśliła, że ja już żadnych wątpliwości nie mam co do waszego profilu psychologicznego i poziomu retoryki.
A za pisanie o Jarku na tym tagu to akurat ty bana wyłapałeś swego czasu a nie ja
@salamsalejman: Tak sobie wmawiaj, żyjesz w bańce mydlanej. Ja w przeciwieństwie do ciebie zajmuje się swoim życiem i nie mam za idola pijaka którym każdy porządny człowiek gardzi i wyśmiewa. I nie marnuje swojego życia na promowanie i bronienie tej pokraki.
A z tym przyłapawyniem bobolaków na byciu gumowym to proszę już się nie dobijaj tym oskarem 77
To co piszesz to jest dziecinada.. "a wy to latexy". Już nawet samo angażowanie się do tego stopnia w uniwersum i tag na wykopie jest infantylne. Mnie po prostu zwyczajnie zanudza ten bobolski performance.
Nawet mi się nie chce trollować z barnejem i grupą mokotowską jako kontrą na boboli. Mokotowiaki vs Bobolaki. Nie wiem jak to możliwe przez tyle czasu to ciągnąć z Bobolakiem. Musieliby mi płacić.