Wpis z mikrobloga

Witam zapakowanych. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Odbije to trochę po wynikach za 2020? Co myslicie?Wiszę na haku po 300 i tak sobie myślę czy nie zapakować sie po jaja, usrednić do ~240 i wyjść z tego po wynikach. Oczywiście plan przyjmuje założenie, że będą dobre. XD
#gielda #cdprojektred #cdprojekt
  • 10
@Hiobbit: tu w cenach była super sprzedaż, póki co policz sobie fundamentalnie ile powinni mieć sprzedaży aby utrzymać obecną cenę i zastanów się jaka jest atmosfera i sentyment do tej spółki. To nie czas, że ludzie ładują bo CDR jest pewniaczkiem.
@Hiobbit ja myślę, że to kolejna spółka na której zrobili hype a potem spuścili w kiblu łapiąc ludzi na haka. Efektem jest boczniak przez kolejne miesiące a pompowane są kolejne spółki. Tak było z Mercardorem, XTBitp Myślę, że nie wróci tutaj hype dopóki nie wydadzą kolejnej gierki.
ej więcej znane. Raczej ewentualna podbitka przed wynikami będzie szybko zasypana, bo w sumie po co ten papier trzymać? Wszystko poprzekładane, nie ma pod co grać.

@Hiobbit: jeszcze trochę i wylot z wig20
@Hiobbit wróć do swoich argumentów, które przekonywały Cię do zakupu po 300. Jeżeli dobrze przeanalizowałeś spółkę i jesteś pewien że te argumenty wciąż są w mocy - pozostaje pytanie czemu miałbyś nie dokupić? Jeżeli jednak kupiłeś bez rzetelnej analizy - co uznałbym w tym przypadku za bardziej prawdopodobne skoro pytasz ludzi na portalu co sądzą o Twojej sytuacji - to ten handel musi pozostać dla Ciebie nauką, z której musisz wyciągnąć wnioski.