Wpis z mikrobloga

18+

Zawiera treści 18+

Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

@Jamniki2: Nie jest prawdą że po miksie sildenafilu ze stymulantami wylądujesz z zawałem w szpitalu, owszem, miks jest potencjalnie niebezpieczny i może nadwyrężać układ krwionośny, ale to nie wygląda tak że nagle po tym umierasz na zawał. Jednorazowo pewnie nic się nie stanie jeśli jesteś zdrowy i nie wrzucisz wysokich dawek. Bardziej destruktywnie działa to na psychikę, po seksie na mefedronie zwykły seks na trzeźwo przestaje być atrakcyjny.
@Anthrax91: jasne ze nic sie nie stanie, ale po co kusic los zeby zaruchac nacpanyl lol, poza tym nie wszyscy wiedza ze maja np nadcisnienie, i jak przy nadcisnieniu ktos sobie #!$%@? sildenafil i mefa? szpital gwarantowany xd
@Jamniki2: Ja mam nadciśnienie I stopnia, nigdy po takim miksie nie wylądowałem w szpitalu, natomiast w dłużej perspektywie nabawiłem się nerwicy serca, a potem 2 lata leczyłem głowę u psychologa. Nie było warto.
@kinesin1000: Brecha z wykopków,co nie xD Problem z konarem to może być po mdma,po mefie czy ścierwie połączonym najlepiej z dobrym wiaderkiem człowiek zamienia się w zwierzę