@Felonious_Gru: Ile masz lat i czy są jakieś choroby towarzyszące będące ryzykiem? Jeśli jesteś młody i zdrowy to powinieneś wyzdrowieć w 10 dni. Zdrowia życzę!
@Felonious_Gru: hmmm jesteś pewien? Jak bylem w szpitalu to odnioslem wrazenie ze to cos bylo dla ludzi u ktorych sam tlen nie wystarczal. Oczko niżej była wysokoprzeplywowa tleonoterapia (tu bylem ja), oczko wyżej intubacja i respirator.
31. Jakbyś jeszcze się nie zorientował to otyłość ( ͡°͜ʖ͡°)
@Felonious_Gru: :) Ok, ale jeśli poza samą otyłością nie ma jakichś zaburzeń poziomu cukru i insuliny we krwi (lub wprost mówiąc - cukrzycy) i dużego nadciśnienia to mimo wszystko młody wiek powinien być atutem do szybkiego wyzdrowienia.
@Felonious_Gru: idąc do szpitala jak pomyślałeś o poduszce a nie o chrupkach w plecaku, to jutro nie będziesz się tak uśmiechał jedząc wodę z ziemniakami, pzdr xd
#dobranoc #koronawirus #feloniousgrupozakontrolo
źródło: comment_1617568399e1V3tuTkB7G2yDkxdpXpIf.jpg
Pobierz@Wuja_Patryk: z tym może być za późno XD
Komentarz usunięty przez autora
reszta mojej ekipy z pracy co zachorowała ma prawidłowe bmi
@Mikuuuus: tymi o otyłości? przecież mają rację, powinienem się przejmować.
@Galkovsky: niby czemu xD
@Felonious_Gru: hmmm jesteś pewien? Jak bylem w szpitalu to odnioslem wrazenie ze to cos bylo dla ludzi u ktorych sam tlen nie wystarczal. Oczko niżej była wysokoprzeplywowa tleonoterapia (tu bylem ja), oczko wyżej intubacja i respirator.
@Squatlifter: 31. Jakbyś jeszcze się nie zorientował to otyłość ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@maniac777:
@Felonious_Gru: :) Ok, ale jeśli poza samą otyłością nie ma jakichś zaburzeń poziomu cukru i insuliny we krwi (lub wprost mówiąc - cukrzycy) i dużego nadciśnienia to mimo wszystko młody wiek powinien być atutem do szybkiego wyzdrowienia.
@IceKoka: a to nie wolno mieć poduszki? xD