Aktywne Wpisy

lubie-sernik +19
Jakiś typ chrapie... Duszno mi tu, nie mogę spać (╯︵╰,)
Nie chce być w tym szpitalu już
Nie chce być w tym szpitalu już

Zauważyliście, że akcja większości polskich filmów i seriali ma miejsce w przeklętej Warszawie? Chcę zapomieć, że te miasto w ogóle istnieje, a muszę je nadal oglądać. Za jakie grzechy?

Ale wiecie, co zdaniem wykopków nie jest spoko? Gdy jakaś laska postanowi trzepać kasę na swoich nagich zdjęciach i zakłada profil na onlyfans. Albo gdy prowadzi transmisję na twitchu ubrana jedynie w bikini. Nie wiem, czym to się różni od rzeczy, które wymieniłam w pierwszym akapicie, poza tym, że w przypadku onlyfans czy twitcha hajsy trafiają bezpośrednio do kobiet pokazujących swoje wdzięki.
Proszę, niech mi ktoś to wyjaśni, bo póki co, wygląda to dla mnie tak, że popatrzeć na gołe panie to owszem, bardzo chętnie, ale żeby one miały z tego pieniądze proporcjonalne do zainteresowania ich wdziękami, to już niekoniecznie.
I żeby nie było - ja też mam ból dupska o to, że takie laski w miesiąc są w stanie zarobić tyle, ile ja w swojej pracy nie zarobię przez rok. Oraz o to, że wyglądają lepiej ode mnie. Ale ta nienawiść wykopków w stosunku do nich jest dla mnie całkowicie niezrozumiała.
#twitch #onlyfans #rozowepaski #niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow
Komentarz usunięty przez autora
@maina: nie bez powodu w filmach szanujące siebie i swoje związki kobiety korzystaja z dublerek/cgi, w teatrze pewnie dyskutują zmiany w scenariuszu. Zresztą nie zawsze robią to z powodów moralnych, a czasami jest to czysty biznes, aktorka, która pokaże "całą siebie" może stracić szanse na lukratywny kontrakt z np. playboyem, gdzie
@nn1upl: jest popyt jest podaż wolny rynek panie pażdzioch wolny rynek