Aktywne Wpisy
Berda +5
Miesiąc temu pochowałem dziadka i moja siostrzenica zagrała no flecie prostym Queen Bohemian Rhapsody
Zatkało mnie totalnie i wtedy pomyślałem co ja chcę by zagrali na moim pogrzebie
I chce by to było "Politik" zespołu Coldplay
A wy co chcecie by wam zagrano ostatni raz?
#niewiemjaktootagowac
Zatkało mnie totalnie i wtedy pomyślałem co ja chcę by zagrali na moim pogrzebie
I chce by to było "Politik" zespołu Coldplay
A wy co chcecie by wam zagrano ostatni raz?
#niewiemjaktootagowac
InnyWymiar90 +70
ja p------e jak ja kocham życie własnie pije sobie cisowianke w domu, kabaretki na dupie, najedzona hotdogiem z żabki. Nic mi wiecej nie potrzeba ogladam sobie co piszą przegrywy na wykopie, kotek siedzi mi na kolanach. Przypominam kabaretki na dupie wiec zero potrzeb zero estrogenów nie musze z nikim walczyc bo nie mam o co. Mam hajsy mam jedzenie i bezpieczenstwo i kabaretki na dupie. Pozdrawiam
Ale wiecie, co zdaniem wykopków nie jest spoko? Gdy jakaś laska postanowi trzepać kasę na swoich nagich zdjęciach i zakłada profil na onlyfans. Albo gdy prowadzi transmisję na twitchu ubrana jedynie w bikini. Nie wiem, czym to się różni od rzeczy, które wymieniłam w pierwszym akapicie, poza tym, że w przypadku onlyfans czy twitcha hajsy trafiają bezpośrednio do kobiet pokazujących swoje wdzięki.
Proszę, niech mi ktoś to wyjaśni, bo póki co, wygląda to dla mnie tak, że popatrzeć na gołe panie to owszem, bardzo chętnie, ale żeby one miały z tego pieniądze proporcjonalne do zainteresowania ich wdziękami, to już niekoniecznie.
I żeby nie było - ja też mam ból dupska o to, że takie laski w miesiąc są w stanie zarobić tyle, ile ja w swojej pracy nie zarobię przez rok. Oraz o to, że wyglądają lepiej ode mnie. Ale ta nienawiść wykopków w stosunku do nich jest dla mnie całkowicie niezrozumiała.
#twitch #onlyfans #rozowepaski #niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow
Problem jest w spermiarzach i facetach którzy to oglądają i dają hajs w sumie c--j wie za co, przez co taki content jest w topce xD
Komentarz usunięty przez moderatora
To że se
Generalnie wbijam w to co te panny robią w swoim życiu - jeżeli taka strona jak OnlyFans istnieje i przynosi zyski to znaczy, że jest na takie usługi zapotrzebowanie. Jednak to co mnie w-----a to fakt, że im nie wystarcza OnlyFans, Instagram, czy prywatne Snapchaty, muszą się z tym
Jak dla mnie przesada to co napisałaś, mam wrażenie, że u niektórych sama nagość budzi bardzo duże kontrowersje, a tak nie powinno być. Seksualność owszem może i tylko w sypialni, ale nie nagość.
Problem zaczyna sie gdy zjeby ucza p---y, ze za samo pokazanie sie w necie - bez fizycznego
Mi przeszkadzało
Wcoorvvia mn i żenuje max że w praktycznie każdym jepanym filmie trzeba na siłę wcisnąć ruchanie albo co najmniej