Wpis z mikrobloga

Jak to jest byc normalnym?

Wstajesz z rana obok swojej dziewczyny, nie masz kaca bo dbasz o zdrowie i pijesz jedynie na imprezach. Dajesz dziewczynie calusa, jesli ma ochote to uprawiacie seks, jesli nie to tylko sie przytulacie i cieszycie sie swoja obecnoscia.

Idziesz pod prysznic, myjesz dokladnie swoje cialo, nakladasz odzywke na wlosy, uzywasz masci regeneracyjnej/oczyszajacej i uzywasz pensety aby wyregulowac brwi, trymerem sie podgalasz (takze w nosie).

Nastepnie jesz z dziewczyna sniadanie (lub nie jesli nie masz czasu) zyczysz jej milego dnia i ruszasz do pracy gdzie zarabiasz godziwe pieniadze bo dbasz o rozwoj swojej kariery i nie boisz sie odezwac do innych ludzi. Jesli zarabiasz za malo przeprowadzasz sie lub szukasz innej pracy bo nie jestes #!$%@? zyciowa.

Wracajac z pracy zachaczasz o silownie, gdzie trenujesz swoje cialo, bo wiesz ze w zdrowym ciele zdrowy duch i cwiczenia fizyczne to najlepsza droga aby nie miec depresji. Po silowni wracasz do domu, gdzie razem z kobieta gotujecie obiad, ogladacie film/zajmujesz sie swoim hobby (#modelarstwo i #diy here), wieczorem zasypiasz w jej objeciach, uprawiacie seks albo i nie.

Zal mi ludzi ktorzy nigdy tego nie doswiadcza, wezcie sie za siebie bo szkoda zycia na plakanie na wykop.pl

Blackpill nie istnieje, ja nie jestem perfekcyjny i jakos jestem z #rozowypasek juz trzeci rok, coraz blizej slub :)
#blackpill #przegryw #chwalesie
  • 29
takie jest zycie ;) nie jezdzimy codziennie do Argentyny, nie spotykamy sie z kolegami z LO/studiow codziennie w Alpach, nie jemy codziennie w restauracjach - takie rzeczy robimy gdy jest urlop/wolny weekend. Dodatkowo pandemia troche krzyzuje nam plany, ale przynajmniej mamy siebie :)

@normikiguromxD:

no tak ale biorac pod uwage jeszcze ten fragment:

Zal mi ludzi ktorzy nigdy tego nie doswiadcza, wezcie sie za siebie bo szkoda zycia na plakanie na
nawet nie myslelismy o intercyzie

@normikiguromxD: nie Ty pierwszy, nie ostatni jesteś zakochany i ufasz myszce bezgranicznie, kiedy klapki z oczu spadną, to może się okazać, jak w setkach tysięcy przypadków których obecnie nie bierzesz nawet pod uwagę "bo moja myszka jest inna niż wszystkie", że normalnie będziesz musiał oddawać 50% wypracowanego w trakcie związku dochodu komuś, kto Cię zdradził ( ͡° ͜ʖ ͡°) przemyśl sobie czy