Aktywne Wpisy
Syn_Tracza +858
Jak dla mnie, wyborcy demokratycznej opozycji, wystarczy, że ci zrobią następujące rzeczy i już mają mój głos na kolejną kadencję:
1. Oczyszczą TVP z Holeckich i Rachoni
2. Zamkną największych wałkarzy, jak np. Obajtek (mam nadzieję, że nie ucieknie do Argentyny lub Izraela)
3. Odkręca najgłupsze zmiany pisowskie, jak zakaz handlu w niedziele czy całkowity zakaz aborcji
4. Poprawią stosunki z krajami UE na neutralne i przyjacielskie bo teraz jesteśmy skłóceni ze
1. Oczyszczą TVP z Holeckich i Rachoni
2. Zamkną największych wałkarzy, jak np. Obajtek (mam nadzieję, że nie ucieknie do Argentyny lub Izraela)
3. Odkręca najgłupsze zmiany pisowskie, jak zakaz handlu w niedziele czy całkowity zakaz aborcji
4. Poprawią stosunki z krajami UE na neutralne i przyjacielskie bo teraz jesteśmy skłóceni ze
opk20 +135
Teraz tak na poważnie, przypomnijcie mi czemu wybraliście KOPSL? Przekonały was kredyty 0%, dopłaty do najmu, czy może likwidacja gotówki. Serio pytam.
#wybory
#wybory
Generalnie historia jest taka, że korki w miejsce mnie zdenerwowały, więc postanowiłem zbudować sobie fajny ebike do wożenia małej do żłobka. No i tak siedzę i projetuję coś między Larry vs Harry Bullitt a rowerami Riese&Müller od kilku dni. I właśnie udało mi się dopracować geometrię układu sterowania, by dawało nawet odrobinę większą zwrotność niż Bullit.
Następne update'y będą jak będzie o czym pisać. Naprawdę mam nadzieję że uda mi się ten projekt skończyć...
#diy #rower #rowercargo
@qwarqq: no to ja bym wymienił. W ogóle patrzyłem ostatnio na gotowce i €2500 za coś fajnego z elektryką ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Żeby nie było to rownolegle kupiłem fotelik i on pod względem wygody w mieście miażdży przyczepke. Choćby w kwestii podjazdów pod krawężniki czy wyprzedzania. Poza ścieżkę bym z nią
A tak przy okazj, Najlepszego z okazji Świąt!