Aktywne Wpisy
![dziobnij2](https://wykop.pl/cdn/c0834752/62107fb9e5f6196d443ee50fc815382768f20a6122d5b83cb3c323a3ac1b84d5,q60.jpg)
dziobnij2 +61
Jak ognia piekielnego unikam wszelkich dawnych znajomych ze szkoły. Nie spotkałem żadnego od dłuższego czasu, ale gdybym spotkał jakąś znajomą twarz na spierdotripie, to natychmiast bym odwrócił głowię, przeszedł na drugą stronę ulicy i udawał, że nie widzę. Gdyby jakiś stary znajomy zagadał do mnie i się zapytał "co u mnie", albo "gdzie pracuję", to co mam mu odpowiedzieć? Że od skończenia liceum w 2009 roku siedzę w domu z rodzicami i
![dziobnij2 - Jak ognia piekielnego unikam wszelkich dawnych znajomych ze szkoły. Nie s...](https://wykop.pl/cdn/c3201142/b0cc59f29d998c05305b24551497db4b52bd8258df342da3681475949ece6194,w150.jpg)
źródło: 0d416015224ee8bcf7d20b8b706eb809pepe-holding-a-cross-1149188974
Pobierz
karpiniusz +9
Polecam każdemu bardzo prosto i łatwo wychodzi coś bardzo dobrego. #pieczzwykopem #topgar #kuchniamg78 #gotujzwykopem
źródło: comment_1617462311lHwNnmFWPy7c9RGNFkAhgd.jpg
Pobierz@Apex113:
Bez bezy zaś pożyjesz wiecznie...
@Apex113:
Bo bez bezy bywa bezbezie...
@KanalKulinarny:
Pisze facet, który ma 567 subskrypcji i 37 tys. wyświetleń, do @MG78, który ma subskrypcji prawie 33 tysiące, oraz 1 909 879 wyświetleń...
Bezbeźnik ze mnie, bo mi beza nie wychodzi...
Pewno tak, ale nie wielkanocna ( ͡° ͜ʖ ͡°)...
Lubiłem Cię i wykopywałem niektóre Twoje filmy, ten o luniku był naprawdę ciekawy.
Ale odcinasz teraz kupony od popularności i nie dziw się, że krytyka rośnie bo nie jest ona bezpodstawna. A KanalKulinarny mimo formy w jakiej Cię podsumowuje ma rację.
Broń swojego idola, jeśli czujesz taką potrzebę. Faktem jednak jest, że gość nieudolnie próboje odtwarzać przepisy ludzi, którzy w przeciwieństwie do niego znają się na kuchni.