Aktywne Wpisy
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Co robić z hajsem? Razem z żoną zarabiamy 40 tys miesięcznie netto po podatkach (wspólnie, ale po równo). Część kasy inwestuje na giełdzie na naszych kontach IKE i IKZE i na amerykańskiej giełdzie za dolary. Mamy zdywersyfikowany majątek w złocie, ETH oraz różnych walutach. Chodzi to że mamy nadwyżki kasy które możemy przeznaczyć na głupoty.
W co byście zainwestowali hajs?
Nie pytam w co byście zainwestowali hajs żeby go
Co robić z hajsem? Razem z żoną zarabiamy 40 tys miesięcznie netto po podatkach (wspólnie, ale po równo). Część kasy inwestuje na giełdzie na naszych kontach IKE i IKZE i na amerykańskiej giełdzie za dolary. Mamy zdywersyfikowany majątek w złocie, ETH oraz różnych walutach. Chodzi to że mamy nadwyżki kasy które możemy przeznaczyć na głupoty.
W co byście zainwestowali hajs?
Nie pytam w co byście zainwestowali hajs żeby go
LonNon +10
Ogladam sobie proces Dereka Chauvina i nie jestem w stanie ogarnac jak on nie pojdzie do pierdla. Z drugiej strony Dzordz moze i zmarl z przedawkowania, luz, moze i tak bylo. Ale nie widze jak sie Derekowi moze upiec kleczenie na umierajacym kolesiu przez 9:29 minuty i poprostu olanie tego. Rownie dobrze mogla byc teoretycznie inna sytuacja gdzie ktos umiera na zawal serca w czasie zatrzymania, a policjant to widzi ale mysli sobie "#!$%@? tam, niech zdycha, trza sie bylo nie szarpac". No wydaje mi sie to z deka mocna przesda.
@bajzelwdomu: Skąd do cholery ten policjant mógł wiedzieć, że floyd jest "umierający"? Zdajesz sobie sprawę, ilu dindu odstawia takie cyrki w trakcie zatrzymania? Floyd tak jak jego kumple stawiał opór i tym samym zagrażał innym swoim zachowaniem.
Oni się nigdy nie nauczą, żeby nie stawiać oporu przy zwykłym zatrzymaniu.
@bajzelwdomu: Nie spotkam, bo nie jestem na tyle głupi, żeby się szarpać i stawiać opór jak 99% dindu.
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.