Aktywne Wpisy
d4wid +264
Powiedzcie mi, jak to trzeba być takim ignorantem, żeby wstawić post, że jego kot ma pękniętą miednicę, bo sobie go wypuszcza na dwór i nie widzieć korelacji, że kot=podwórko=śmierć?
Nie wiem, czy to kwestia wychowania czy po prostu posiadania wybujałego ego, że on wie lepiej.
Sama nazwa Kot Domowy już dużo mówi. Kot niszczy ekosystem. Te ptaszki co ćwierkają, inne mniejsze zwierzęta giną, bo ktoś wypuszcza drapieżnika.
Ja na przykład jak się
Nie wiem, czy to kwestia wychowania czy po prostu posiadania wybujałego ego, że on wie lepiej.
Sama nazwa Kot Domowy już dużo mówi. Kot niszczy ekosystem. Te ptaszki co ćwierkają, inne mniejsze zwierzęta giną, bo ktoś wypuszcza drapieżnika.
Ja na przykład jak się
przecietny_facet +28
Mój sąsiad zadzwonił po policję bo śmiałem wejść do windy z psem bez smyczy i kaganca xD Mój pies pomimo groźnego wyglądu jest największym słodziakiem na świecie ale do tego troglodyty nic nie docierało. #psy #nieruchomosci #sasiedzi
#koronawpolsce #koronawirus #panstwozdykty
zadzwonił do mnie fryzjer bo byłem umówiony na 31 marca do ścięcia na 16:30
Są obostrzenia, chce się Pan dalej obciąć ?
No jak jest możliwość to tak, przyjedzie ktoś do mnie na mieszkanie ?
Nie:
- odpowiada Panu czwartek tj 01.04.2021 r
tak
- godzina 5:15 odpowiada
tak
- Proszę przyjść do nas do lokalu, niech Pan przyjdzie na piechotę albo zostawi auto gdzieś dalej. Wpuścimy Pana od zaplecza o 5:15, jak będzie Pan widział jakąś policję w pobliżu to proszę zadzwonić i nie wchodzić do lokalu. Po strzyżeniu nasz pracownik, bezpiecznie Pana wyprowadzi - zobaczy czy gdzieś niema policji zanim Pan wyjdzie z lokalu.
Ok
- Proszę nie przychodzić pod lokal wcześniej, równo 5:15
Kutwa czuje się w takiej konspiracji jakbym co najmniej uczestniczył w zamachu na Hitlera
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #6061a045ccdad9000aaf50ef
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
- bądź wtedy i wtedy, wejdź od strony domu :)
Nie bój, nie bój, rząd cię wyrucha milion razy bardziej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Boicie się protestować i takie są tego efekty, jesteście zwykłymi owcami do strzyżenia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zaakceptował: LeVentLeCri
@ProResHq: siedzą grzecznie w maseczkach
Komentarz usunięty przez autora