#anonimowemirkowyznania Powiedzcie mi jakim cudem takie osoby wchodza w zwiazki? Jak to jest ze ogarniety Mirek 30 letni nigdy za reke nie trzymajacy ma wieksza wiedze na temat #zwiazki i bardziej ogarnia niz ci co sa w relacjach? Co i roz pojawiaja sie tematy typu: - laska unika seksu, nie odzywa sie, o co chodzi? - wzialem kredyt na mieszkanie czy rozowa powinna sie dokladac? - nie dogadujemy sie ostatnio moze powinnismy zrobic sobie przerwe w zwiazku?
No #!$%@? WTF?! Kazdy przegryw z tagu wie jak powinno sie zachowac w takich sytuacjach. Jakim cudem goscie zadajacy takie pytania maja kobiety? I tu pytanie czy to jednak nie swiadczy o kobietach ze leca na takich nieogarow. #logikarozowychpaskow
No #!$%@? WTF?! Kazdy przegryw z tagu wie jak powinno sie zachowac w takich sytuacjach. Jakim cudem goscie zadajacy takie pytania maja kobiety? I tu pytanie czy to jednak nie swiadczy o kobietach ze leca na takich nieogarow.
@AnonimoweMirkoWyznania: bo będąc w związku nie patrzysz chłodno na pewne rzeczy ani nic nie jest czarne lub białe, mam nadzieję że pomogłem
@AnonimoweMirkoWyznania: Mój bratanek lat 5 twierdzi że jazda samochodem jest przeciez prosta, dwa pedały, kierownica i cała filozofia. I że on też ma swój samochód (taki zabawkowy) i wszystko wie, i nie rozumie po co musi czekać do 18 żeby zrobić prawko jak mógłby jeździć nawet jutro
Jak to jest ze ogarniety Mirek 30 letni nigdy za reke nie trzymajacy ma wieksza wiedze na temat #zwiazki i bardziej ogarnia niz ci co sa w relacjach?
Nie ma technicznej możliwości mieć większej wiedzy na temat związków. Gość który nie był nigdy w związku i pisze to z perspektywy osoby która sama późno miała pierwszy związek. Mam obraz obu stron, że tak określę. Nie tyle nie ma większej wiedzy a nie
@AnonimoweMirkoWyznania: może mają pozorną wiedzę oparta na wykopie, filmach, życiu. I nie znają tego uczucia, kiedy w związkach traci się pojmowanie rozumem w nie których momentach i zaczynają rządzić emocje.
Kazdy przegryw z tagu wie jak powinno sie zachowac w takich sytuacjach.
@AnonimoweMirkoWyznania: masz racje, przepraszam. Już udostępniam moją różową dla przegrywu, bo ja nie umiem sie nią zająć. Pod jaki adres podstawić delikwentke?
No #!$%@? WTF?! Kazdy przegryw z tagu wie jak powinno sie zachowac w takich sytuacjach. Jakim cudem goscie zadajacy takie pytania maja kobiety?
@AnonimoweMirkoWyznania: Upraszczam teraz i trochę generalizuję, ale poderwać kogoś nie jest szczególnie trudno o ile nie ma się wgranych w system barier i lęków, to przecież dość naturalne biologiczne działanie. Ale stworzyć szczęśliwy związek, już jest trudniej. Stąd jest wiele osób które kogoś mają, ale te relacje są
Co to za wytłumaczenia XD Jeszcze to porównanie do jazdy autem XD^XD
Myślę, że ten bratanek też ogarnąłby, że - jeżeli kobieta unika seksu, znika, nie wydaje się zainteresowana to znaczy, że coś się wypaliło/ma kogoś na boku - że laska jak mieszka u kogoś to się dokłada do czynszu/rachunków a nie mieszka za darmo - przerwa w związku oznacza de facto koniec związku
@AnonimoweMirkoWyznania no w #!$%@? jesteś zajebisty. Certyfikat sobie na ścianę zajeb. Po prostu jak ci na kimś zależy to nie patrzysz trzeźwo. No ale ty pewnie ruchacz to po co się wysilam ehh
Powiedzcie mi jakim cudem takie osoby wchodza w zwiazki? Jak to jest ze ogarniety Mirek 30 letni nigdy za reke nie trzymajacy ma wieksza wiedze na temat #zwiazki i bardziej ogarnia niz ci co sa w relacjach? Co i roz pojawiaja sie tematy typu:
- laska unika seksu, nie odzywa sie, o co chodzi?
- wzialem kredyt na mieszkanie czy rozowa powinna sie dokladac?
- nie dogadujemy sie ostatnio moze powinnismy zrobic sobie przerwe w zwiazku?
No #!$%@? WTF?! Kazdy przegryw z tagu wie jak powinno sie zachowac w takich sytuacjach. Jakim cudem goscie zadajacy takie pytania maja kobiety? I tu pytanie czy to jednak nie swiadczy o kobietach ze leca na takich nieogarow. #logikarozowychpaskow
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #6060aa7bccdad9000aaf5031
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
@AnonimoweMirkoWyznania: bo będąc w związku nie patrzysz chłodno na pewne rzeczy ani nic nie jest czarne lub białe, mam nadzieję że pomogłem
@AnonimoweMirkoWyznania: Cały wpis zalatuje wyciem dlaczego OP dalej wał z kołdry zamiast kobiety a inni mają lepiej i jakim prawem
Identyczna sytuacja ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie ma technicznej możliwości mieć większej wiedzy na temat związków. Gość który nie był nigdy w związku i pisze to z perspektywy osoby która sama późno miała pierwszy związek. Mam obraz obu stron, że tak określę. Nie tyle nie ma większej wiedzy a nie
@AnonimoweMirkoWyznania: masz racje, przepraszam. Już udostępniam moją różową dla przegrywu, bo ja nie umiem sie nią zająć. Pod jaki adres podstawić delikwentke?
@AnonimoweMirkoWyznania: Upraszczam teraz i trochę generalizuję, ale poderwać kogoś nie jest szczególnie trudno o ile nie ma się wgranych w system barier i lęków, to przecież dość naturalne biologiczne działanie. Ale stworzyć szczęśliwy związek, już jest trudniej. Stąd jest wiele osób które kogoś mają, ale te relacje są
Co to za wytłumaczenia XD Jeszcze to porównanie do jazdy autem XD^XD
Myślę, że ten bratanek też ogarnąłby, że
- jeżeli kobieta unika seksu, znika, nie wydaje się zainteresowana to znaczy, że coś się wypaliło/ma kogoś na boku
- że laska jak mieszka u kogoś to się dokłada do czynszu/rachunków a nie mieszka za darmo
- przerwa w związku oznacza de facto koniec związku