Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Powiedzcie mi jakim cudem takie osoby wchodza w zwiazki? Jak to jest ze ogarniety Mirek 30 letni nigdy za reke nie trzymajacy ma wieksza wiedze na temat #zwiazki i bardziej ogarnia niz ci co sa w relacjach? Co i roz pojawiaja sie tematy typu:
- laska unika seksu, nie odzywa sie, o co chodzi?
- wzialem kredyt na mieszkanie czy rozowa powinna sie dokladac?
- nie dogadujemy sie ostatnio moze powinnismy zrobic sobie przerwe w zwiazku?

No #!$%@? WTF?! Kazdy przegryw z tagu wie jak powinno sie zachowac w takich sytuacjach. Jakim cudem goscie zadajacy takie pytania maja kobiety? I tu pytanie czy to jednak nie swiadczy o kobietach ze leca na takich nieogarow. #logikarozowychpaskow

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #6060aa7bccdad9000aaf5031
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
  • 11
Jak to jest ze ogarniety Mirek 30 letni nigdy za reke nie trzymajacy ma wieksza wiedze na temat #zwiazki i bardziej ogarnia niz ci co sa w relacjach?

Nie ma technicznej możliwości mieć większej wiedzy na temat związków. Gość który nie był nigdy w związku i pisze to z perspektywy osoby która sama późno miała pierwszy związek. Mam obraz obu stron, że tak określę. Nie tyle nie ma większej wiedzy a nie
No #!$%@? WTF?! Kazdy przegryw z tagu wie jak powinno sie zachowac w takich sytuacjach. Jakim cudem goscie zadajacy takie pytania maja kobiety?

@AnonimoweMirkoWyznania: Upraszczam teraz i trochę generalizuję, ale poderwać kogoś nie jest szczególnie trudno o ile nie ma się wgranych w system barier i lęków, to przecież dość naturalne biologiczne działanie. Ale stworzyć szczęśliwy związek, już jest trudniej. Stąd jest wiele osób które kogoś mają, ale te relacje są
OP: @RetNom: @L3gion: @Kowixx:

Co to za wytłumaczenia XD Jeszcze to porównanie do jazdy autem XD^XD

Myślę, że ten bratanek też ogarnąłby, że
- jeżeli kobieta unika seksu, znika, nie wydaje się zainteresowana to znaczy, że coś się wypaliło/ma kogoś na boku
- że laska jak mieszka u kogoś to się dokłada do czynszu/rachunków a nie mieszka za darmo
- przerwa w związku oznacza de facto koniec związku