Aktywne Wpisy
mirko_anonim +4
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#anonimowe #zwiazki #seks
Pytanie do byłych i obecnych kochanek oraz do niebieskich którzy kochankę posiadają: Po jakim czasie można się spodziewać, że facet zostawi dla was żonę? Czy panowie, w ogóle zamierzacie zostawić swoje żony dla kochanek? Mam tutaj na myśli takie układy, w którym były obietnice wspólnego życia.
Ja obecnie czuję się oszukana i okłamana. Jakiś rok temu w sierpniu weszłam w taki układ. Zakochałam się bez pamięci.
#anonimowe #zwiazki #seks
Pytanie do byłych i obecnych kochanek oraz do niebieskich którzy kochankę posiadają: Po jakim czasie można się spodziewać, że facet zostawi dla was żonę? Czy panowie, w ogóle zamierzacie zostawić swoje żony dla kochanek? Mam tutaj na myśli takie układy, w którym były obietnice wspólnego życia.
Ja obecnie czuję się oszukana i okłamana. Jakiś rok temu w sierpniu weszłam w taki układ. Zakochałam się bez pamięci.
Pozbierałem prawie cały mech grabiami i teraz się zastanawiam co z nim zrobić.
Kompostownik jest dość mały i jeżeli go tam wrzucę w całości to myslę,że nie zdąży się rozłożyć.
Czy można taki mech legalnie + bez szkody dla środowiska po prostu wywieźć do lasu?
#ogrodnictwo #ogrod
@Miedziany_Brodacz: Rozłoży sie rozłoży, bardzo szybko straci objętość tylko go z czymś zmieszaj suchym
@to_niezle: @Niewiemja: Myślicie, że jeżeli zakopałbym w ziemi z czymś suchym typu liście to po jakim czasie się rozłoży / dobrze zmiesza z glebą? zrobiłbym to w miejscu, w którym nic nie jest sadzone
@Miedziany_Brodacz: Nie, zgnije. Musi być dostęp powietrza, pod ziemią go nie ma