Wpis z mikrobloga

Bardzo polecam jej zakup. Wyprzedane zostało prawie 70% początkowego nakładu a główna nagroda nadal w grze.

@Nutaharion: A skąd wiadomo ile zdrapek zostało sprzedanych, skoro już nie jest to podawane na stronie lotto?
  • Odpowiedz
A skąd wiadomo ile zdrapek zostało sprzedanych, skoro już nie jest to podawane na stronie lotto?

@stivenus: nie podają ile zdrapek zostało w sprzedaży ale podają pozostałe wygrane.
Więc dodaję te wygrane co zostały, dzielę przez początkowe. Wychodzi jakiś procent który przemnażam przez początkowy nakład i na tej podstawie szacuję, że skoro zeszło 50% nagród to mniej więcej tyle samo zeszło zdrapek.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Nutaharion: osobiście jak kupuję zdrapkę to aktualnie tylko klub milionerów ale dziś wziąłem sobie tę nową jubilatkę i trafiłem 50zl.
Zamieniłem to na kupon euro jackpot systemem 5z50 i 3z10
Zobaczymy co będzie.
  • Odpowiedz
A wiesz coś na temat tej zdrapki? https://www.lotto.pl/zdrapki/katalog-zdrapek/wingo,964

Najstarsza zdrapka w obiegu, ale praktycznie nigdzie jej nie, tak jakby zapomnieli o tej zdrapce. Wygranych też dość dużo zostało. Właściwie może więcej jest takich zdrapek "widmo", tą akurat lubię i zauważyłem, że z nią taka dziwna sytuacja jest.

@stivenus: WinGO się niestety bardzo źle sprzedaje ( ͡° ʖ̯ ͡°) a szkoda, bo bardzo mi się podoba formuła
  • Odpowiedz
WinGO się niestety bardzo źle sprzedaje ( ͡° ʖ̯ ͡°) a szkoda, bo bardzo mi się podoba formuła tej zdrapki. Niestety większość ludzi nie podziela mojego entuzjazmu i wolą kupić coś co drapie się zdecydowanie szybciej.

@Nutaharion: Też lubię zdrapki, które się dłużej zdrapuje, krzyżówki, linie, owocową. A w tej wingo właśnie jest fajny sposób zdrapywania.
  • Odpowiedz