#grafika3d #tworczoscwlasna W ramach przerwy od tutoriali z Houdiniego odkurzyłem stary projekt. Poprawiłem parę błędów i domodelowałem brakujące walizki z tyłu. Wyszło całkiem średnio, może być :D Mercedes-Benz 300 SL z 1954 roku.
@CzajkaRuchajka: sam model jest ok, ale przy materiałach i renderze można by posiedzieć jeszcze z 20 godzin :) No i render studyjny, chromy nie mają czego odbijać poza światłem więc się świecą na biało.
@Pan_Kielonek: Brawo, ja się na samochodach zawsze poddaję bo nie potrafię odpowiednio naprostować płaszczyzn i zawsze gdzieś tam mi się jakaś wgniotka na odbiciach pojawia.
@Zgrywajac_twardziela: wcale nie były takie proste w wymodelowaniu :P Oryginały mi się średnio podobały, a 300SL zrobiłem dlatego, ze miałem model Bburago który stał na szprychach, więc tak tez zostawiłem
@Zgrywajac_twardziela: grill jest wymodelowany, pewnie trzeba by ustawieniami rendera pokręcić żeby to dobrze chwycił, bo rzeczywiście przekłamuje. Na lampach można lepszego bumpa położyć na pewno :) No i teraz widzę, że zapomniałem poprawić materiał uszczelek szyb, jest za jasny i za mało gumowaty :(
W ramach przerwy od tutoriali z Houdiniego odkurzyłem stary projekt. Poprawiłem parę błędów i domodelowałem brakujące walizki z tyłu. Wyszło całkiem średnio, może być :D
Mercedes-Benz 300 SL z 1954 roku.
źródło: comment_16167359068fH2Ve3nnmGRV0WLit07E6.jpg
Pobierzźródło: comment_1616735978T8kB0wk279R5e8bkoWsbPz.jpg
PobierzNo i render studyjny, chromy nie mają czego odbijać poza światłem więc się świecą na biało.
Następny w kolejce czeka parowóz, ale najpierw muszę przy nim trochę podłubać.
źródło: comment_1616747562gGsO7rpk8W87Jd5Q3ofUfm.jpg
PobierzNo i teraz widzę, że zapomniałem poprawić materiał uszczelek szyb, jest za jasny i za mało gumowaty :(
źródło: comment_1616748851MuLWaOe6Lu0uw8nbMf2qqp.jpg
Pobierz