Aktywne Wpisy
kombajnbizon +286
Nazirek +6
#budowadomu #budownictwo Człowiek, chodzi, sprawdza, dba, a ci zawsze coś muszą #!$%@?**. Jak myślicie, robić odkrywki w pozostałych częściach? Bo już zdążyli pozostałe części elegancko zaszpachlować. ......
Jakby tak się zastanowić, Lewandowski "zatrudnia" dziesiątki tysięcy ludzi, gdyby nie on:
-miliony ludzie nie kupiłoby abonamentu telewizyjnego, np. Eleven Sport, daje więc pracę wszystkim realizatorom, operatorom, wręcz całej armii ludzi pracujących w tej telewizji
-sponsorzy, tacy jak Nike, Puma, producenci napojów, operatorzy telefoniczni, można wymieniać: znowu całe armie ludzi mają co robić, bo Lewandowski nakręca popyt na ich produkty. Mają co robić zwykli pracownicy w fabrykach, ochroniarze, marketingowcy, zwykli sprzedawcy
Oczywiście, Lewandowski nie jest sam jeden. By jednak nakręcać popyt, trzeba zatrudnić gwiazdy, najlepszych i widowisko się nakręca. Jeśli weźmiemy przeciętnego kopacza z 5 ligi, to ludzie się odwrócą.
Wreszcie taki Lewandowski jest inspiracją dla dziesiątek tysięcy ludzi, że mogą w swoim życiu zrobić coś znaczącego.
Teraz zapytam: kogo "zatrudnia" pielęgniarka wymieniająca baseny? Kogo inspiruje? Owszem, praca jest istotna, ale z punktu widzenia wpływu na rzeczywistość, nie
#takaprawda #pieniadze #antykomunizm #lewandowski #mecz
Chłop ma talent, nikomu nie ukradł dorobił się tego co aktualnie ma jak i tego gdzie aktualnie jest
Szacun oby więcej takich osób
@peszmerd: zależy komu. Mi dostarcza więcej rozrywki kumpel z którym wyjdę na piwo niż Lewy razem z 22 innymi biegającymi po boisku i całą obsługą techniczną razem wziętą.
@peszmerd: Po czym wnosisz? I co to za bzdurne wycieczki osobiste w dyskusji.
@peszmerd: No i? o może mój kumpel jest takim zajebistym kompanem do picia że Ty też byś się z nim lepiej bawił niż oglądając Lewego? Ale nigdy się tego nie dowiemy bo mój kumpel nie pójdzie na
wczesniej atakowala Anne Lewanadowska i jakkolwiek bylo w jej przypadku, tak tutaj to zwyczajne robienie #!$%@? z logiki byle tylko sie o tym pisało i zostały zwiększone zasiegi - to mnie najbardziej #!$%@? - ktos na #!$%@? glupot buduje zasiegi, gdzie jednocześnie zabiega o wsparcie na pateonite w
@Sekularyzacja:
Winić Roberciga absolutnie nie wolno, swoją pracą dotarł tak daleko, ale możemy #!$%@?ć na chory system, który daje różnej maści celebrytom bajońskie sumy za wątpliwy wkład w cywilizację ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tak jak wybitny programista który zarabia w swojej firmie krocie, a pracę ma > lżejsza
niż pielęgniarka.
Za to nasza wybitna, troskliwa, spostrzegawcza piguła zarabia często tyle samo albo mniej co wredna, leniwa i arogancka odpowiedniczka po drugiej stronie spektrum.
@Katzenfutter: dokładnie to samo - nie liczy się, ile ktoś wkłada wysiłku, tylko ile wytwarza wartości. Influencer wytwarza dla jednej osoby wartość mniejszą niż pielęgniarka, ale influencer tę pierdołowatą wartość jakich selfików i gadania bzdur dostarcza do tysięcy ludzi, a pielęgniarka do garstki.
Sami mają dużo bo i zarabiają dla innych dużo.