Aktywne Wpisy
mirko_anonim +6
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jestem załamana. Podczas kłótni wykrzyczałam mu że ma małego. Zależy mi na nim, ale wczoraj ostro się pokłóciliśmy a ja tak mam, że jak się wkurzę to wszystko wygarniam i powiedziałam że ma małego i nigdy mi dobrze nie było i nawet go nie czuje. Załamał się, nie gadamy ze sobą, unika mnie. Jak to odkręcić??
Będzie już trzeci tydzień jak się do mnie nie odzywa. Byliśmy ze sobą
Jestem załamana. Podczas kłótni wykrzyczałam mu że ma małego. Zależy mi na nim, ale wczoraj ostro się pokłóciliśmy a ja tak mam, że jak się wkurzę to wszystko wygarniam i powiedziałam że ma małego i nigdy mi dobrze nie było i nawet go nie czuje. Załamał się, nie gadamy ze sobą, unika mnie. Jak to odkręcić??
Będzie już trzeci tydzień jak się do mnie nie odzywa. Byliśmy ze sobą
HuopWsiowy +275
KOLEJNY DZIEŃ TRZEŹWOŚCI (5 JUŻ) DLA JEGO
No nie piłem uguem (XD). Wstałem z rana, suplementy, kreatyna, bez śniadania bo już #!$%@? po świętach bełtam na widok jedzenia. Sami widzieliście fotkę ze spierdotripu, ze 2h chodziłem po lesie i myślałem. Pierw było troszkę depresyjnie o tym w jakim miejscu się znajduje, ale miałem rację, las ostatecznie podniósł na duchu. Cisza (pomimo pobliskiej wycinki drzew xD) oraz szum liści, wpatrywanie się w spokojną
No nie piłem uguem (XD). Wstałem z rana, suplementy, kreatyna, bez śniadania bo już #!$%@? po świętach bełtam na widok jedzenia. Sami widzieliście fotkę ze spierdotripu, ze 2h chodziłem po lesie i myślałem. Pierw było troszkę depresyjnie o tym w jakim miejscu się znajduje, ale miałem rację, las ostatecznie podniósł na duchu. Cisza (pomimo pobliskiej wycinki drzew xD) oraz szum liści, wpatrywanie się w spokojną
Wymyśliłem sobie taką grę (coś jak karty przeciwko ludzkości). Gracze łączą się w pary K-M, losują karty odpowiednie swojej płci. Pary wymieniają się kartami między sobą, tak aby w każdej rundzie stworzyć jak najciekawszą historię.
X – decyduje rzut kością;
Przy parze kart aktywuje się ich wyższy poziom (II).
Karty kobiece mocne:
Zdrada X – 1. Kolega z pracy 2. Kolega z siłowni 3. Kolega z instagrama / II: 1. Jej szef 2. Miejscowy kasanowa 3. Twój szef
Raz się żyje – wydaj na pierdoły wszystkie pieniądze, które twój nowy chłopak odkładał miesiącami zanim Cię poznał / II: rozstań się z nim, zostawiając go z długami
Orgazmus – zdradź go z kimkolwiek o ciemnej karnacji / II: co najmniej z dwoma na raz
Netflix&Chill – spędź co najmniej 5 dni nie wychodząc z łóżka, jedząc i oglądając seriale w piżamie / II: spędź co najmniej pół roku
Idealna równowaga – uprawiaj co najmniej dwa razy więcej seksu od swojego partnera / II: zakaż mu seksu, a samej zdradzaj go kiedy tylko masz ochotę
Nóż w plecy – zwiąż się z facetem, z którym zdradziłaś swojego chłopaka, następnie zdradź go i zwiąż się z nowym / II: ostatecznie wróć do tego pierwszego
Zawał przy porodzie – będąc w związku z białym facetem, zostań zapłodniona przez ciemnoskórego mężczyznę i trzymaj zdradę w tajemnicy aż do porodu / II: twój facet wychowa jak swoje
Kocham podróże – co najmniej 3 razy w ciągu roku poleć na zagraniczne wakacje, za które nie zapłacisz ani złotówki / II: zdradź na nich swojego partnera
Karty kobiece słabe:
Łobuz kocha najmocniej – traf na SOR przez chłopaka (wliczają się w to wypadki) / II: traf na SOR będąc z nim w ciąży
Samotna mamusia X – urodź X dzieci nie będąc w związku / II: ostatecznie nie znajdź im tatusia
Pozdrowienia z więzienia – wytrzymaj całą odsiadkę swojego partnera bez zdradzania go / II: macie razem X dzieci
Karty męskie mocne:
Chad 3000 – co weekend przez kilka lat miej inną partnerkę / II: często trójkąciki
Oskarek Developerski – na osiemnastkę dostań od ojca duże mieszkanie i sportowy samochód / II: dodatkowo bądź wysoki bardzo przystojny
Prawdziwy przyjaciel – wyruchaj dla zabawy dziewczynę, w której kocha się twój znajomy i mu o tym powiedz / II: wyruchaj jego żonę
Duże dziecko – kupuj zabawki będąc po ślubie / II: żona sama kupuje Ci je jako prezenty
Ostateczne rozwiązanie – porzuć kobiety dla ciekawszych rozrywek, jak gry komputerowe, seriale, anime czy konwenty fantasy / II: wciąż ruchaj przypadkowe laski
Karty męskie s
łabe:
Beta X – przygarnij matkę z X dziećmi / II: nie miej z nią własnego dziecka
Przerwa – zróbcie sobie przerwę w związku
Betabankomat – wydawaj wszystkie swoje pieniądze na kobietę / II: i jej dzieci z poprzednich związków
Strać głowę – wydaj na kobietę jak największą część swojego majątku / II: swojego i swojej rodziny
Przyłapani! – nakryj partnerkę na zdradzie i nie reaguj / II: nakryj znów z tym samym facetem
Przykładowe zakończenie rundy:
Przerwa + Idealna równowaga II + Beta 3 II= zrobiliście sobie kilka lat przerwy, ty przez ten czas się nawet nie całowałeś, ona urodziła 3kę dzieci, wróciliście do siebie, wzięliście ślub. Chcesz dzieci, ale ona ma już dużo swoich no i brzydzi się seksem z takim przegrywem jak ty…
Jak się podoba? Zagralibyście? Macie jakieś własne pomysły na karty?
#p0lka #heheszki #grybezpradu #blackpill #przegryw
Komentarz usunięty przez moderatora
@wqeqwfsafasdfasd: W ogóle i nie. Karty przeciwko ludzkości przynajmniej mają walor humorystyczny. A jak czytam przykładową rundę to nie widzę kompletnie nic zabawnego.
(Przerwa + Idealna równowaga II + Beta 3 II= zrobiliście sobie kilka lat przerwy, ty przez ten czas się nawet nie całowałeś, ona urodziła 3kę dzieci, wróciliście do siebie, wzięliście ślub. Chcesz dzieci, ale ona ma już dużo swoich no i brzydzi się