Aktywne Wpisy
Teuvo +41
nikt się do tego produktu nie przyznaje ale podobno jest to ambrozja wyprodukowana przez browar głubczyce a browar głubczyce to miejsce w którym chyba nie uświadczy się niczego innego prócz tanich sikaczy
jedyne p--o z ich aktualnego portfolio które kojarzę to special - o ile w ogóle jest to to samo p--o o którym myślę bo w moich wspomnieniach to p--o wcale nie miało 7,2% a nazwę pisało się przez "j" (?) 🤔
browar
SereneCipher +4
Czym według was jest miłość?
Są generowane w generatorach i każdy może stworzyć swojego g---o wartego shita o nazwie H-J w ilości 500mld szt. a wy za prawdziwe pieniądze od nich to skupujecie
Pokolenie Baranów 2.0
#bitcoin #kryptowaluty
Słowo klucz "kopii"
Wydaje mi się, że słowo kopia według ciebie ma pejoratywny wydźwięk. Możesz stworzyć całą masę sieci opartych o kod btc, które będą miały takie samo zastosowanie, jak sieć stworzona przez Satoshi Nakamoto.
@kamil-wasniewski: ale nikt tego na poważnie nie używa.
Jakby bilety na koncert Pink Floyd były open source / public domain - i mógłbyś sobie drukować analogiczne na koncert swój + ziomek z osiedla + jego pieseł, to tylko idiota by twierdził że przez to bilety na Floyd są prawie bez wartości.
(oczywiście, pomijam kwestię podrobienia, tak samo jak BTC nie da się podrobić, a co
@kamil-wasniewski: wykopania, lub przesłania
Do tego bez sensu mącisz, jak zwykle nie zrozumiałeś sedna.
@kamil-wasniewski: taką że trzymając pierwsze zostaje się milionerem, a trzymając drugie stajesz się kloszardem nawet jak byłeś milionerem bo stracił -99.5% wartości.
Taką że Bitcoin zabezpieczony jest przez dosłownie 200 razy silniejsze zabezpieczenia
"Mirki kupiłem dziś za roczną wypłatę 100 tokenów. CHUJMIWDUPE2.0 quantum ile zarobię w tyg. Bo już mi podskoczyło o 80%"
Tyle że takie debile nie widzą że tylko oni tego shita kupują a właściciel zarzucił haczyk i czeka na jeleni aż podbije cenę z 0.000001$ na 0.000001$ i zrzuci swoje bagi zabijając shita. I zostawiając takiego
Z debilami się nie rozmawia na debilach się zarabia. Zaraz zabieram się za produkcję swojego shita. Dam wam Airdroop będziecie pierwszymi inwestorami hura
Jaką funkcjonalność POMIJAJĄC SPEKULACJĘ ma Bitcoin względem Bitcoin Cash lub innej kryptowaluty np. Cardano?
Czy mimo tak dużej mocy sieci możesz przyjąć transakcję po pierwszym potwierdzeniu i być o nią spokojny?
to jeszcze raz:
Taką że Bitcoin zabezpieczony jest przez dosłownie 200 razy silniejsze zabezpieczenia SHA-256.
Taką
Nawtywne transakcje w sieci BTC są drogie i koszt utrzymania sieci jest nieproporcjonalnie wysoki do liczby oraz wartości transakcji.
W tej chwili górnicy mogą sobie rekompensować koszta z
@kamil-wasniewski: ale z kolei ciężko je walidować.
Oj shitcoinerzy, nigdy się nie nauczycie. A my dalej będziemy milionerami, o przepraszam "spekulantami" XDDDD
karawana bogaczy jedzie dalej ( ͡° ͜ʖ ͡°)