Aktywne Wpisy
ForTravelSayYes +53
Jeżeli powiem, ze z perspektywy mojej pracy (ratownik medyczny) we #wroclaw, ze wielokrotnie z policją mieliśmy w okolicy dworca głównego interwencje do Ukraińców agresywnych, bądź nacpanych.. a raz to była to tak naćpana ma maksa Ukrainka agresywna, która pluła w nas i 6sciu ją obezwladnialiamy i dostałem od tej suki melą w twarz to już jestem onucą? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ps. Policjantka całkiem ładna btw. z
Ps. Policjantka całkiem ładna btw. z
Lofi_Mrufka +35
W wieku 31 lat przeżywam kolejna miłość w życiu, odwzajemnioną, to jest tak zajebiste uczucie, że chciałem się z wami tym podzielić. 3 raz w życiu jestem zakochany i 3 raz w życiu ktoś kocha mnie, bycie turbo normikiem jednak jest najlepsza ścieżką w życiu, niech wam życie miękkim będzie!
#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski
#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski
#kononowicz #patostreamy
Kiedyś menel nie dopilnował tego co wrzuca na kanał i dałem tutaj dowód na to że skarp nie istnieje i że menel sam sobie zamawia paczki oraz wkłada do nich listy...
A tak btw ciekawe czy skarbówka wie o tipanddonation bo menel jakoś dopiero w połowie roku przeszedł
No ta akcja to klasyka gatunku. Menel miał spine z Kononem. Więc zupełnie przypadkowo do menela przyszła paczka którą miał przekazać do Krzyśka.
Niejaki skarp wysłał paczkę z basenem i listem w którym kazał przekazać przesyłkę kononowi. Problem był taki że paczka nie miała normalnej etykiety adresowej tylko naklejkę z Elektronicznego Nadawcy Poczty Polskiej. To taki program dla
Ale to pokazuje jaką osobą jest menel.
@andrzej-roman w punkt. Więcej by na tym stracił niż zyskał.