Aktywne Wpisy

Quirang 0
To ja myślałem, że mi apkę popierdoliło, a to białek...

Fanatyk_Wedkarstwa +2618
Jak tam wykopki sie bawicie na pisowskim portalu?
Srpóbujcie napisać znane hasło składające się z 8 gwiazdek ( ͡° ͜ʖ ͡°) W sensie - napiszecie 5 gwiazdek, spacja i 3 gwiazki.
Efekt: ****
NIE MA OBRAŻANIA PARTII XD #polityka
Srpóbujcie napisać znane hasło składające się z 8 gwiazdek ( ͡° ͜ʖ ͡°) W sensie - napiszecie 5 gwiazdek, spacja i 3 gwiazki.
Efekt: ****
NIE MA OBRAŻANIA PARTII XD #polityka

Komentarz usunięty przez autora
Może nie zaczną mnie obrażać, ale przez swoją flegmatyczność i nieporadność w rozmowie już nieraz zdarzyło się, że ludzie zaczynali się do mnie odnosić jakbym był kimś gorszym.
Internetem się nie przejmuję bo tutaj to ja jestem bestią ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W fobii społecznej terapią jest konfrontacja ( ͡° ͜ʖ ͡°) czyli małymi kroczkami zacząć od wymiany trzech zdań z kasjerką kończąc na audycie swojej książki psychologicznej pod tytułem mam wszystkich w d czyli jak wygrałem z tą sqą (fobią).
Pierwsza to psychika, która totalnie leży i za każdym razem, kiedy stawiam te początkowe małe kroczki do wyjścia z fobii, ona dostaje plaskacza od pierwszej osoby która jest w jakiś sposób dla mnie niemiła i cały postęp idzie w piach.
I Druga to mój brak determinacji i odwagi do stawiania na nowo tych kroczków. Kiedy już jestem po takim plaskaczu to wolę się