Wpis z mikrobloga

@jadepobiegac: porterek jest ok, ogólnie polecam odwiedzić sklpe browaru łódzkiego na północnej, dość duży wybór, marcowe czy właśnie porter naprawdę fajne, sporo smakowych też. jedyny minus to że wszystko w puszcze, więc miłośnicy butelki będą zawiedzenie. Nie mniej, ja jak zajdę to na mnie niż na kartonie się nie kończy
  • Odpowiedz
@jadepobiegac: Piłem parę lat temu, jeden z gorszych porterów, nie polecam. Btw Lidlowski Argus porter też jest produkowany w Łodzi (pewnie to samo rozlewane w inną puszkę bo różnicy smakowej nie było).
  • Odpowiedz
  • 1
@dezerter10 dziękuję za opinię. Trochę z nimi jest jak z dupą, każdy ma swoją ;) jak mawiał mój wuj.
Każde rozlanie smakuje inaczej, więc możliwe że był niedobry ten co piles kilka lat temu, albo ja się nie znam albo Ty się nie znasz :p prawdy się nie dowiemy.
Ja za 3 zl z hakiem polecam i tylko to chciałem przekazać :p
  • Odpowiedz
@jadepobiegac: z każdym rozlaniem się zgodzę. Może teraz poprawili jakość ale wolę dołożyć złotówkę i kupić Żywca albo Okocimia - choć one też potrafią być kiepskie - albo dobre albo chemiczne, nigdy po środku. Ale skoro tak polecasz łódzkiego to będę musial się przełamać i znowu kupić.
  • Odpowiedz