Aktywne Wpisy
Jody_HiGHROLLER +59
#tinder ale beka laska mnie zaprosiła na chatę po paru godzinach na miescie i nawet się nie dała pocałować (ja #!$%@?). Leze z nią teraz w jednym leżu, ta śpi (niby) ale ma za cel chyba się nie dać wydymać. Dziwne dupy, chociaż się przytuli chłop ja #!$%@?.
ewa-m +204
Jest taka stara baba w bloku, której pies ciągle ujada. Klatka schodowa jest wąska i wiadomo ze jak się mijasz z kimś, to obie strony się lekko odsuwają, ale nie to stare pudło.
Wczoraj dźwigałam 40 saszet dla kota i zakupy spożywcze dla siebie. Patrzę, biegnie kundel oczywiście bez kagańca i bez smyczy, za nim czarownica. Oczywiście nie odsunie się na milimetr bo to gwiazda.
Ja mam przed sobą wielkie pudło a
Wczoraj dźwigałam 40 saszet dla kota i zakupy spożywcze dla siebie. Patrzę, biegnie kundel oczywiście bez kagańca i bez smyczy, za nim czarownica. Oczywiście nie odsunie się na milimetr bo to gwiazda.
Ja mam przed sobą wielkie pudło a
#antynatalizm #natalizm #bekaznatalistow #bekazantynatalistow
@Mrrilb: bo w końcu jest cisza i spokój? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
- niewytłumaczalne instynkty
- chęć pozostawienia po sobie śladu na ziemi
- "bo taka jest naturalna kolej rzeczy"
- inwestycja na starość
- projekcik pod tytułem "stworzę fajnego człowieka"
- bo chcę dziecko i już
Ot, w skrócie takie argumenty najczęściej widuję. Żaden z nich mnie oczywiście nie przekonuje, ale też szanuję wybór innych
Ja nie szanuję jeśli to się bierze kosztem innych, ale to już Maruś Kotoński bardzo ładnie wyjaśnia na kanale Radio Samiec 2