@luk04330: ale jak dla mnie to właśnie wszystko poszło zgodnie z planem. Sernik przypalony być powinien, a i moim zdaniem lepszy taki, gdzie można się wgryźć niż jakiś chmuropodobny
@BarkaMleczna: no niby tak ale w pamięci mam jeszcze normalny sernik w którym jednak i konsystencja i smak są inne niż w tym ketogenicznym. Ten jest zwyczajnie słaby a przynajmniej mi taki wyszedł. Tak czy inaczej jest spoko jako jakaś odmiana od mięsa.
@pannakota: różnica jest w głównie w budyniu, którego nie mogę bo to mąka ziemniaczana i inne cuda. Reszta jest niemal identyczna. Podejrzewam, że ten niewielki dodatek zmienia wszystko. Jednak sernik na zimno to jest coś na czym się będę skupiał jeśli chodzi o ciasta.
#carnivore
#niedbaleketoposilki
Zrobiłem se sernik. Najpierw mi wyrósł ze trzy razy w górę, potem całkiem opadł a potem się przypalił. Czego żałuję? Niczego, sernik to sernik. Zje się.
Robiłem z tego przepisu tylko dałem połowę masła i więcej erytrytolu http://olalalchf.pl/puszysty-sernik-bez-maki-bez-glutenu-bez-maki-lchf-niskoweglowodanowy/
Enjoy
@Loob77: no ja na carniworze jestem więc grzech w postaci erytrytolu jakoś ujdzie raz na kwartał ale czekoladę sobie odpuszczam.
@pannakota: różnica jest w głównie w budyniu, którego nie mogę bo to mąka ziemniaczana i inne cuda. Reszta jest niemal identyczna. Podejrzewam, że ten niewielki dodatek zmienia wszystko. Jednak sernik na zimno to jest coś na czym się będę skupiał jeśli chodzi o ciasta.