Wpis z mikrobloga

@Nihas:

Those subplots allow us to do something that we have never done before – they change the main plot of the game. And they are doing that in such a way that you may not even finish the main plot, but still finish the game and get a completely different epilogue than the player with a different lifepath who made different choices, met different characters and formed relationships with them.
@Nihas:

My jako designerzy zawsze staramy się na to patrzeć w ten sposób, być dać tobie jako graczowi możliwość roleplayu. Te różne możliwości powiązane z wybraną ścieżką nie dają ci zupełnie innego zakończenia, ale trzymając się tego konkretnego lifepatha, konkretnej ścieżki pochodzenia, jako Nomad będziesz spotykał ludzi podobnych sobie.

Tak samo jest z innymi lifepathami – wszystkie one mają customowe, specjalnie przygotowane epilogi. To co jest ważne, to że możesz zmieniać
@Misticmac: Tu jest tyle mądrych osób co wiedzą jak gry pisać i scenariusze do nich - to same powinny się wybrać do Wawy zakasać rękawy i pokazać na co stać. Bo gadać każdy umie bardzo dużo ( co widać ) ale dać coś od siebie to już nic
Czyli pozostałe lifepathy tego questa nie mogłyby w ten sam sposób rozegrać?

Zgadza się, tu akurat spotkałeś korposów, a twoja wiedza korporacyjna miała znaczenie — ale mogę ci zdradzić, że Nomad ma dostęp do czegoś, czego korpos nie ma. Grając jako Nomad, mógłbyś zdobyć zdobyć sygnatury konwojów, jako że Nomadzi specjalizują się w ich okradaniu — ponieważ żyją w konwojach, podróżują w samochodach i motocyklami. Ty jako Nomad mógłbyś wykraść sygnatury konwojów
@Misticmac: ściągnęłam z internetu i nie podoba mi się ( ͡° ͜ʖ ͡°) za dużo obrazków, tekst porozrzucany w różnych miejscach na stronie i źle dobrane kolory, żeby się to przyjemnie czytało