Aktywne Wpisy
AMBER PLUS
Każdy chyba już zna
1. Plusujesz post
2. Plusujesz wszystkie komentarze
3. Dopisujesz swój komentarz
4. Reszta plusuje Twój komentarz
Każdy chyba już zna
1. Plusujesz post
2. Plusujesz wszystkie komentarze
3. Dopisujesz swój komentarz
4. Reszta plusuje Twój komentarz
SonidoStark +22
Chwila, chwila. Z wycieków wynika, że procesor graficzny zastosowany w PS5 PRO to trochę słabsza wersja RX 7800 XT, a CPU to podkręcona o 250 mhz wersja Ryzena 3800X. Taki komputer można złożyć za spokojnie 3,5-4k (bo ciężko będzie znaleźć odpowiednik tak słabego procka na AM5, więc trzeba będzie zbić go do jakiegoś budżetowego procka na AM4 jak Ryzen 5600X za 500 zł nówka). Kto o zdrowych zmysłach kupi PS5 PRO w
w 2004 roku policja otworzyła ogień do młodzieży na juwenaliach. Pech chciał że zamiast gumowych kulek były to naboje "ostre". Były zgony i ranni, Ciekawe czy ktoś za to beknął w końcu. XD Ciekawe jest też, że dziś sobie o tym przypomniałem, czemu? Nie wiem. XD
#pytanie #lodz #policja #bron #sadownictwo
czyli stabilnie w tym kraju
W 2000 roku Policjant, przez cały okres szkolenia, mógł wystrzelić 20-30 nabojów. Potem trafiał na ulicę.
Taka ilość to nie jest nawet wstęp do szkolenia do własnego pozwolenia. To jest jakiś żart.
@tylkoocosspytam: normalne zdrowe czasy, u nas teraz by wybuchła gównoburza, nikt by nie stracił stanowiska i jeszcze by tvp d------o opozycji
Ale trzeba mieć tą amunicję w rękach chociaż kilka razy...
@tylkoocosspytam: mi też się to przypomniało kilkanaście tygodni temu ( ಠ_ಠ) przypomniały mi się jakieś dyskusje na ten temat na forum o jakiejś nazwie zso7 czy jakoś tak, ewentualnie na forumowisko.pl...