Aktywne Wpisy

mirko_anonim +30
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mam mały problem w relacji XD
No więc jakieś 2 miesiące temu kupiłem sobie nowy samochód. Dokładnie to BMW M4 Gran Coupé. Dobrze doposażone.
Zbierałem na tą zabawkę od jakiegoś czasu, spełniłem swoje marzenie zakupu nowego samochodu. A co za tym idzie, mówiąc żartobliwie, dbam o niego bardziej niż o dziewczynę - nie gazuję, jeżdżę jeszcze ostrożnie, docierając silnik. Nie zrobiłem zbyt wiele kilometrów bo nie było okazji.
Mam mały problem w relacji XD
No więc jakieś 2 miesiące temu kupiłem sobie nowy samochód. Dokładnie to BMW M4 Gran Coupé. Dobrze doposażone.
Zbierałem na tą zabawkę od jakiegoś czasu, spełniłem swoje marzenie zakupu nowego samochodu. A co za tym idzie, mówiąc żartobliwie, dbam o niego bardziej niż o dziewczynę - nie gazuję, jeżdżę jeszcze ostrożnie, docierając silnik. Nie zrobiłem zbyt wiele kilometrów bo nie było okazji.

WielkiNos +141
źródło: temp_file5688327278303881741
Pobierz

![[ENG] Turyscie odmówiono wjazdu do USA i trafił do więzienia za mema z JD](https://wykop.pl/cdn/c3397993/3c5dccd8bc7ba95f7d2a28742052edae6016a50c031e4d5f7ff574b8e6b55102,q80.webp)
Ps. W samego Skyrima na Switcha nie grałem, ale pamiętaj, że na tej konsolce nie ma języka polskiego.
Co do innych Crashy to pojęcia nie mam, skusiłem się tylko na wyścigi, jak była fajna promka na Markecie że trzy miesiące temu.
Ps. Podobno zaraz po premierze gry te czasy ładowania były jeszcze dłuższe, dopiero w patchu je 'skrócili'(ʘ‿ʘ)
chcesz kupić?
Jak jest poniżej 70 albo 7.0 to se odpuść.
Simple as that
U mnie wszystkie gry chodzą w pyte ( ͡° ͜ʖ ͡°)