Wpis z mikrobloga

@Cebulaczan: apropo tego "ciała" i jego upodobań sportowych to jest klasyczny przykład hipokryzji, populizmu i żenady. Zegarek za 1500zł, ciuchy termohipersuperaktywne za 1000zł, buty co dają +10 do szybkości za 600zł, skarpetki masujące łydke i stope za 200zł/para, pas mierzący tętno za 300zł, specjalna aplikacja itp.

A ciało jakby #!$%@? wstał od stołu po rocznej biesiadzie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Chodząca antyreklama akcesoriów sportowych, patrzysz na gościa
@Sloneczko: Dobry zegarek to akurat tyle kosztuje (minimum) i to jest dobra inwestycja. Ale ogólnie to się zgadzam, sprzęt jakby UTMB miał biec. Z drugiej strony, jak kogoś stać to czemu nie?
@Sloneczko: Widać, że nie masz pojęcia o tym sprzęcie. Zegarki treningowe to nie smart watche typowe. Pokaz mi proszę nowy model Garmin Feniksa czy jakiegoś Suunto, który po dwóch latach zejdzie choćby do połowy ceny wyjściowej.
@Sloneczko: ja się zastanawiam jak chce wykorzystać atuty, szczególnie tych butów, biegając 7:38/km jak sam powiedział. A jak śnieg to nawet 9:00. Kiedyś miałem problem płynąć na basenie tak wolno jak niektóre rozgwiazdy, po prostu za nic nie mogłem zwolnić do ich poziomu, nawet starając się hamując i mając całe ciało prostopadle do tafli wody. Chciałbym zobaczyć film z tego jak Kopyr biegnie, bo 7:30-9 to nie wiem czy emerytki z