Wpis z mikrobloga

Właśnie spłaciłem swoje wszystkie pożyczki, 4 lata przed czasem. Niestety rozkręcanie mojej małej działalności, wymusiło na mnie zadłużenie się, ale właśnie dziś się to skończyło, to jest o 3k więcej do budżetu domowego na miesiąc, mało tego, jeszcze zostanie mi 40 tys. zł oszczędności, z którymi będę czekał na konkretną korektę w krypto lub okazję na giełdzie papierów wartościowych. Niby nic wielkiego, ale fakt, że nareszcie usunąłem tego wrzoda na moim życiu, cieszy mnie tak bardzo, że aż musiałem się tą informacją podzielić, bo tak naprawdę zaczyna się nowy rozdział w moim życiu :) #pieniadze #finanse
  • 7
  • Odpowiedz
@nie_programista_20k: Wpadłem w takie błędne koło, wziąłem pożyczkę na start, firma powoli, ale sukcesywnie się rozwijała, ale w pewnym momencie potrzebowałem większej gotówki, więc wziąłem ponownie, firma nadal się rozwijała i znowu to samo i znowu, w pewnym momencie było już bardzo źle, ale udało się zwiększyć stały zysk o tyle, żeby spokojnie żyć i powoli spłacać i rzeczywiście od tego momentu było OK, ale jednak 3 koła miesięcznie trzeba było
  • Odpowiedz