Wpis z mikrobloga

Paweł z Warszawy słusznie mówi że nie pacyfikował Kopalni "Wujek" ten debil przyznał się na wczorajszym lajcie bez żadnych prowokacji, że brał udział w pacyfikacji Stoczni Szczecińskiej czego potwierdzenie macie na jego lajcie... Najlepsze jest to że Pawełek podczas tej pacyfikacji zgubił broń. xd.. inna jego historia jest taka że podczas patrolu gdzieś przy Odrze zobaczył Niemców z NRD.. myślał że jest tam kapitalistyczny świat więc rzucił się wpław przez Odrę XDDDD Git Chwali się że bawił się w wojsku w kotka i myszkę cały czas uciekając z jednostki ,przez co spędził 270 dni w areszcie.
#kononowicz #suchodolski #szkolna17 #barney #
  • 22
  • Odpowiedz
@nikodemgnik: typowy gitowiec, jaki to on nie jest, gdzie on nie był, gdzie górniakowej nie woził, ile kasy nie #!$%@?ł, a to zwykły kretyn, pijaczyna, konfident i mitoman
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@KNOUDI: w areszcie? Ja byłem w WOWKOWie, to taka jednostka karna, wielu tam było za ucieczki i to zwykle jednorazowe, a za komuny to za takie coś był Orzysz, więc jeśli to prawda to był tak zwanym plecakiem, maił kogoś znajomego z rodziny np pułkownika co ratował mu dupę.
  • Odpowiedz
@paranoid18: nikt w to nie wierzy Paweł był wszędzie i wszystko robił... jednak od zawsze ten pijak mówi że był na jednostce w Szczecinie.. był już dorosły więc we wojsku mógł być... dlaczego niby mówi wszystkim że pacyfikował Stocznię Szczecińską?? przecież #!$%@? się jak jest pomawiany gdy ktoś pyta o "Wujka" to stara Ubecka rodzina więc akurat tutaj bym był przychylniejszy do jego czynów w stanie Wojennym
  • Odpowiedz
@MrXXX: ten brat Ubek był zwykłym popychadłem w WSW o czym powiedział wczoraj Git Mokotowski na Lajcie.. Piotr mówił że znał archiwa i teczki na każdego.. a okazało się że był na zwykłym patrolu WSW i co najwyżej mógł po flaszki dowództwu nosić
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@MrXXX: no i wszystko wyjaśnione bo to do Orzysza, kierował cię dowódca jednostki, oni musieli wiedzieć o taki rzeczach i tacy ludzie mieli zupełnie inną służbę niż reszta, fala tylko go dojeżdzała, stąd te ucieczki. Teraz taki cwaniak z niego dlatego, bo całe życie zasłaniał się cudzymi plecami.
  • Odpowiedz