Aktywne Wpisy

jmuhha +39
Wytłumaczy mi ktoś jak to możliwe, ze na osiedlu gdzie mieszkania są >900k w górę a słysze rano jak ktoś używa takiego czajnika?
trzymajcie mnie ლ(ಠ_ಠ ლ)
#nieruchomosci
trzymajcie mnie ლ(ಠ_ಠ ლ)
#nieruchomosci
źródło: 1000018422
Pobierz
Hej, proszę o opinię. Rekrutując się na AGH dostałem się na inżynierię obliczeniową, która wydaje się ciekawa pod względem matematyczno-informatycznym, a nie dostałem się na elektronikę (w tym roku próg był dużo wyższy niż w poprzednim). Dodatkowo najprawdopodobniej dostanę się na prz na elektronikę i automatykę i robotykę. Jeżeli chodzi o zainteresowania i preferencje, to chciałem kierunku łączącego wiele dziedzin jak właśnie elektronika, by później móc wyjechać na kilka lat za granicę
Co powinienem zrobić na twoim miejscu?
- Inżynieria obliczeniowa na AGH 37.5% (197)
- Automatyka i robotyka PRZ 33.1% (174)
- Elektronika PRZ 12.8% (67)
- Ryzykować i czekać na 2 turę na elektronikę AGH 16.6% (87)

Heloł, ktoś z Symbiana v5 jest tutaj i orientuje się jak wygląda temat softów, aplikacji itd.?
Chciałem sobie wgrać YT, jakiś odtwarzacz muzyki, może Instagram. Pomotzy :)
http://www.nieczaje.pl/symbian/ (tylko tutaj linki popraw z "ipmart-forum.pl/…" na "mobilneforum.pl/...")
http://nokiahacking.pl
Nie ma nic działającego. Możesz spróbować przez
@DonAndresPL8: Apka Facebooka na Javę J2ME przestała działać jakoś w zeszłym roku. Polecam wersję przeglądarkową dostępną pod adresami
m.facebook.comlubzero.facebook.comlub0.facebook.com(zero kropka…). Nie wiem jak jest z fabrycznie wbudowaną, bo u mnie w Nokii E51 jej nie było.Aplikacje nie korzystające z sieci powinny działać. Jednak te wykorzystujące Internet zazwyczaj już nie działają, bo serwery producentów już nie działają lub przynajmniej nie obsługują starych wersji aplikacji pod Symbiana. Na pewno będą działać komunikatory oparte o protokół XMPP/Jabber, np. Slick (generalnie to multikomunikator, ale obsługa np. Messengera już nie działa). Menedżer plików - X-Plore,