Aktywne Wpisy
TSR44 +396
ATAT-2 +543
Przeczytałem właśnie dwa wpisy ludzi z gastro którzy wręcz DOMAGAJĄ się napiwków i nie pojmują jak można ich nie zostawiać.
Szczerze? Po ostatnich kilku dniach gdzie stołowałem się w knajpach (wyjazd majówkowy) to powiem, że takiego uja. Restauratorzy już tak polecieli z tymi cenami zasłaniając się inflacjami, cenami prądu i płacami minimalnymi że już sami się zatracili w tym, gdzie jest granica.
Rozumiem ładna knajpka, ładny ogródek, miła obsługa, DOBRE jedzenie -
Szczerze? Po ostatnich kilku dniach gdzie stołowałem się w knajpach (wyjazd majówkowy) to powiem, że takiego uja. Restauratorzy już tak polecieli z tymi cenami zasłaniając się inflacjami, cenami prądu i płacami minimalnymi że już sami się zatracili w tym, gdzie jest granica.
Rozumiem ładna knajpka, ładny ogródek, miła obsługa, DOBRE jedzenie -
#cyberpunk2077
Czy Cyberpunk jako marka zdechnie?
http://dubbingpedia.pl/wiki/Ryszard_Chojnowski
"Witam serdecznie na mojej stronie. Nazywam się Ryszard Chojnowski, znany tu i ówdzie jako Rysław. Z wykształcenia jestem anglistą i od blisko 20 lat zajmuję się zawodowo wszelakimi grami, tłumacząc je, pracując nad produkcją, pisząc o nich, nagrywając audycje radiowe i filmy na YouTube."
@Goryptic: Czyli będzie powtórka z rozrywki w następnej grze od Redów - jeśli oni nie zmienią diametralnie kultury organizacji to CeDep będzie masakrował kolejne gry, a to tylko pokazuje jakim
fartem
produkcyjnym był W3.Komentarz usunięty przez autora
@Goryptic: jak się wtedy wytłumaczą z wzięte dotacji na MP?
Spodziewam się, że najpewniej jakiś wariant tego się stanie.
Cyberpunk już został "ostygmatyzowany" i wiadomo, że następna produkcja w preorderach nie zarobi nawet jednej trzeciej a nawet gdyby był bardzo dobry to zanim wieść by się rozeszła to pierwszy tydzień będzie i tak słaby co w AAA jest wyznacznikiem porażki finansowej.
Siedzenie i łatanie istniejącego produktu ad nauseam też jest nierentowne i będą naciski z góry, żeby jak najszybciej przerzucić
zastanawiam się czy serio nie ma jakiegoś info z wewnątrz i tylko udaje, że to jego domysły
@Roniq: Wystarczy wiedzieć coś więcej o gierkach - czyli jak mniej więcej wygląda produkcja, informacje o tym jaka była kultura pracy w CDP Red i nie trudno być w tym przypadku geniuszem
A za rok powiedzą, że anulują CB na multi, bo źli gracze słabo odebrali ich biedną gierke xD
Komentarz usunięty przez autora
https://www.cdprojekt.com/en/presentationtype/conference-calls/ <- Polecam xDD
Wybrane kwiatki:
Q10: The game hasn’t been presented on basic –not pro –consoles –PS4 and Xbox One, so far. What is the performance of the game on these machines?
AK: Of course a bit lower than on pro consoles, but surprisingly good, I