Zgłoszenie 0f25710adce70ffc z dnia 2021-03-15 22:08:14
Imię: Tom Wiek: 37 Miejscowość: Warszawa
Kim jestem? Z charakteru chyba jestem w miarę normalny, choć każdy postrzega normalność inaczej, ale może będziesz mogła ocenić to po tym co dalej napiszę ;) Uważam się za inteligentnego, dojrzałego mężczyznę. Jestem dość mocno czuły, troskliwy, wrażliwy i empatyczny, trochę też taki stary romantyk ze mnie. Lubię cieszyć się z małych rzeczy, śmiać się i powodować uśmiech na twarzy innych. Bliżej mi do introwertyka i dobrze czuję w domowym zaciszu, ale w odpowiednim towarzystwie potrafię być gadułą i ciągnąć tematy. Dużo obserwuję, analizuję i wyciągam wnioski, staram się mieć otwarty umysł i codziennie coraz lepiej rozumieć jak funkcjonuje ten świat. Lubię inteligentne (choć niekoniecznie takie muszą być ;) ) długie rozmowy do rana, nie ma dla mnie tematów tabu. Lubię czasem spontaniczność i zaskakiwać, zostawiać drobne wiadomości, pokazywać że o kimś myślę. Lubię majsterkować, jeśli mogę to próbuję naprawić coś sam zanim się poddam i zawołam specjalistę. Zauważyłem, że to chyba taka wykopowa tradycja żeby podawać takie rzeczy, więc z takich formalności, to pracuję w korpo, zarobki dość dobre i stabilne, samochód jest, rower też ;) W zeszłym roku postawiłem dom pod Wawą, niedługo przeprowadzka. Wiem, że to jest taka dość poważna decyzja życiowa, którą powinno się podejmować wspólnie, ale nie chciałem dłużej czekać i tułać się po stancjach. Jednak nie będę miał większych oporów by zamieszkać w innym miejscu, jeśli okaże się to konieczne z jakichś względów. Dom był zawsze moim marzeniem, dlatego postanowiłem je zrealizować, ale miejsce zawsze można zmienić, zwłaszcza że teraz pracuję głównie zdalnie.
Wygląd Mama mówi, że przystojny chłopak ze mnie ;) A tak na serio, to czy będę się komuś podobać z wyglądu czy nie, to mocno indywidualna sprawa. Jednak żeby choć trochę nakreślić to jak wyglądam to mogę podać jakieś suche dane, czyli wzrost 182cm, waga mniej więcej 80kg, sylwetka w miarę normalna, ale w kierunku szczupłym. Włosy krótkie, niektórzy mówią, że jestem brunetem, ja myślę że bardziej ciemnym szatynem, oczy brązowe, ponoć ładne ;). Od czasu covida zapuściłem taki 2-3 tygodniowy zarost/brodę - znajomi twierdzą, że nawet mi pasuje, ja już też się przyzwyczaiłem, ale jeśli będziesz mnie woleć bez lub nie lubisz zarostu, to nie będę miał problemu żeby się golić codziennie ;) Zarost i brwi czarne. Ubiór taki raczej normalny, zwykle t-shirt/polo, czasem koszula, jeansy lub chinosy. Nie mam problemu żeby wysłać zdjęcie jeśli będziesz chciała. Jak miałbym siebie ocenić na tyle obiektywnie na ile potrafię w tej skali 1-10, to chyba plasuję się gdzieś jako 6+, może 7. Ale dla Ciebie równie dobrze mogę być 4ką czy 9tką, więc ta skala pewnie nie ma najmniejszego sensu, bo jak pisałem wyżej, każdy ma swój gust ;)
Zainteresowania Uwielbiam naturę, lubię spacerować po lesie - na hasło "idziemy na spacer do lasu?" odpowiedź zawsze na tak! (no chyba że jakoś zaniemogę ;)) Lubię też jeziora, góry czy łąki albo nawet inne urokliwe miejsca, nawet jeśli to miałby być miejski park. Lubię jeździć na rowerze gdzieś z dala od miasta, wypady pod namiot. Wieczorami lubię obejrzeć film/serial, czasem robię jakieś maratony filmowe lub serialowe jak coś mnie wciągnie ;) Lubię też wieczorem oddać się swojej pasji do późnych godzin nocnych, więcej szczegółów zdradzać może nie będę, nie chcę odkrywać wszystkich kart od razu ;) Lubię też czytać czasem o jakichś nowinkach technicznych, o kosmosie, o ekologii czy psychologii.
Czego oczekuję? Szukam raczej wrażliwej, czułej i wyrozumiałej kobiety, z którą będę mógł się dogadać na każdej płaszczyźnie. Szukam kogoś, kto rozumie, że rozmowa w związku jest bardzo ważna i tylko tak można dojść do czegoś trwałego i fajnego. Szukam stabilizacji, wzajemnego wsparcia, szczerości, namiętności, zabiegania o siebie nawet po wielu latach związku. Lubię się przytulać, więc fajnie by było gdybyś Ty też lubiła ;) Jeśli chodzi o wygląd, to raczej preferuję budowę ciała w miarę normalną bądź szczupłą (kilka zbędnych kilogramów jest ok, zawsze możemy też razem popracować nad sylwetką), lubię u kobiet dłuższe włosy, ale jak masz krótsze i pasują Ci to też spoko ;) Mam chyba tendencję do zakochiwania się w uśmiechu lub w tym "czymś", więc chyba nie ma sensu podawania większych ilości danych co do wyglądu, choć nie ukrywam, że zwracam uwagę na wygląd, ale nie oczekuję że będziesz wyglądać jak modelka z okładki ;) Po prostu najlepiej na początku wymienić się zdjęciami i dać sobie pole do decyzji czy chcemy się dalej poznawać czy nie.
Jak wyobrażam sobie idealny dzień z drugą połówką? Możemy spędzić cały dzień w łóżku, a możemy też bardziej aktywnie zorganizować czas ;) Rano wspólne śniadanie, potem może jakiś spacer lub jazda na rowerze, spotkanie ze znajomymi. Potem wspólnie ugotowany obiad czy kolacja, jakieś oglądanie filmu czy czytanie książki pod kocykiem, długie rozmowy o codzienności czy tematach nas interesujących. Może to wszystko brzmi jak coś zwykłego, ale czasem właśnie takie zwykłe dni są najlepsze.
Stosunek do ślubów, dzieci, używek Z racji swojego wieku napiszę, że nie mam żadnych byłych żon ani dzieci, ogólnie tzw. czysta karta ;) Jestem wierzący (choć od jakiegoś czasu rzadko do kościoła chodzę), więc jeśli chodzi o ślub kościelny, to jestem na tak, choć wolałbym coś raczej skromnego, mniej stresującego jeśli chodzi o samą ceremonię ;) Jeśli chodzi o dzieci, to chciałbym mieć przynajmniej jedno dziecko, ale jeśli się nie uda z jakichś względów, to nie jest to dla mnie koniec świata, jestem też otwarty na adopcję. Co do używek, nie palę i raczej nie piję, ale nie mam nic przeciwko jakiejś lampce wina do kolacji czy obiadu, wolałbym też żebyś nie paliła, parę razy do roku mogę zaakceptować, ale nie częściej. Co do mocniejszych używek, to jestem przeciwny.
W sumie nie oczekuję nie wiadomo czego po tym ogłoszeniu, ale skoro ja tu jestem, to może Ty też... Będzie mi miło nawet tak po prostu popisać czy porozmawiać, zawrzeć nową znajomość, nawet jeśli nic z tego nie wyjdzie.
@Paputka: ej, ale to nie żaden problem, ja bym pisała, a też Kraków - taki dystans jest do przełknięcia i nie warto się ograniczać, zawsze kogoś fajnego można poznać
Zgłoszenie 0f25710adce70ffc z dnia 2021-03-15 22:08:14
Imię: Tom
Miejscowość: Warszawa
Kim jestem?
Z charakteru chyba jestem w miarę normalny, choć każdy postrzega normalność inaczej, ale może będziesz mogła ocenić to po tym co dalej napiszę ;) Uważam się za inteligentnego, dojrzałego mężczyznę. Jestem dość mocno czuły, troskliwy, wrażliwy i empatyczny, trochę też taki stary romantyk ze mnie. Lubię cieszyć się z małych rzeczy, śmiać się i powodować uśmiech na twarzy innych. Bliżej mi do introwertyka i dobrze czuję w domowym zaciszu, ale w odpowiednim towarzystwie potrafię być gadułą i ciągnąć tematy. Dużo obserwuję, analizuję i wyciągam wnioski, staram się mieć otwarty umysł i codziennie coraz lepiej rozumieć jak funkcjonuje ten świat. Lubię inteligentne (choć niekoniecznie takie muszą być ;) ) długie rozmowy do rana, nie ma dla mnie tematów tabu. Lubię czasem spontaniczność i zaskakiwać, zostawiać drobne wiadomości, pokazywać że o kimś myślę. Lubię majsterkować, jeśli mogę to próbuję naprawić coś sam zanim się poddam i zawołam specjalistę.
Zauważyłem, że to chyba taka wykopowa tradycja żeby podawać takie rzeczy, więc z takich formalności, to pracuję w korpo, zarobki dość dobre i stabilne, samochód jest, rower też ;) W zeszłym roku postawiłem dom pod Wawą, niedługo przeprowadzka. Wiem, że to jest taka dość poważna decyzja życiowa, którą powinno się podejmować wspólnie, ale nie chciałem dłużej czekać i tułać się po stancjach. Jednak nie będę miał większych oporów by zamieszkać w innym miejscu, jeśli okaże się to konieczne z jakichś względów. Dom był zawsze moim marzeniem, dlatego postanowiłem je zrealizować, ale miejsce zawsze można zmienić, zwłaszcza że teraz pracuję głównie zdalnie.
Wygląd
Mama mówi, że przystojny chłopak ze mnie ;) A tak na serio, to czy będę się komuś podobać z wyglądu czy nie, to mocno indywidualna sprawa. Jednak żeby choć trochę nakreślić to jak wyglądam to mogę podać jakieś suche dane, czyli wzrost 182cm, waga mniej więcej 80kg, sylwetka w miarę normalna, ale w kierunku szczupłym. Włosy krótkie, niektórzy mówią, że jestem brunetem, ja myślę że bardziej ciemnym szatynem, oczy brązowe, ponoć ładne ;). Od czasu covida zapuściłem taki 2-3 tygodniowy zarost/brodę - znajomi twierdzą, że nawet mi pasuje, ja już też się przyzwyczaiłem, ale jeśli będziesz mnie woleć bez lub nie lubisz zarostu, to nie będę miał problemu żeby się golić codziennie ;) Zarost i brwi czarne. Ubiór taki raczej normalny, zwykle t-shirt/polo, czasem koszula, jeansy lub chinosy. Nie mam problemu żeby wysłać zdjęcie jeśli będziesz chciała. Jak miałbym siebie ocenić na tyle obiektywnie na ile potrafię w tej skali 1-10, to chyba plasuję się gdzieś jako 6+, może 7. Ale dla Ciebie równie dobrze mogę być 4ką czy 9tką, więc ta skala pewnie nie ma najmniejszego sensu, bo jak pisałem wyżej, każdy ma swój gust ;)
Zainteresowania
Uwielbiam naturę, lubię spacerować po lesie - na hasło "idziemy na spacer do lasu?" odpowiedź zawsze na tak! (no chyba że jakoś zaniemogę ;)) Lubię też jeziora, góry czy łąki albo nawet inne urokliwe miejsca, nawet jeśli to miałby być miejski park. Lubię jeździć na rowerze gdzieś z dala od miasta, wypady pod namiot. Wieczorami lubię obejrzeć film/serial, czasem robię jakieś maratony filmowe lub serialowe jak coś mnie wciągnie ;) Lubię też wieczorem oddać się swojej pasji do późnych godzin nocnych, więcej szczegółów zdradzać może nie będę, nie chcę odkrywać wszystkich kart od razu ;)
Lubię też czytać czasem o jakichś nowinkach technicznych, o kosmosie, o ekologii czy psychologii.
Czego oczekuję?
Szukam raczej wrażliwej, czułej i wyrozumiałej kobiety, z którą będę mógł się dogadać na każdej płaszczyźnie. Szukam kogoś, kto rozumie, że rozmowa w związku jest bardzo ważna i tylko tak można dojść do czegoś trwałego i fajnego. Szukam stabilizacji, wzajemnego wsparcia, szczerości, namiętności, zabiegania o siebie nawet po wielu latach związku. Lubię się przytulać, więc fajnie by było gdybyś Ty też lubiła ;) Jeśli chodzi o wygląd, to raczej preferuję budowę ciała w miarę normalną bądź szczupłą (kilka zbędnych kilogramów jest ok, zawsze możemy też razem popracować nad sylwetką), lubię u kobiet dłuższe włosy, ale jak masz krótsze i pasują Ci to też spoko ;) Mam chyba tendencję do zakochiwania się w uśmiechu lub w tym "czymś", więc chyba nie ma sensu podawania większych ilości danych co do wyglądu, choć nie ukrywam, że zwracam uwagę na wygląd, ale nie oczekuję że będziesz wyglądać jak modelka z okładki ;) Po prostu najlepiej na początku wymienić się zdjęciami i dać sobie pole do decyzji czy chcemy się dalej poznawać czy nie.
Jak wyobrażam sobie idealny dzień z drugą połówką?
Możemy spędzić cały dzień w łóżku, a możemy też bardziej aktywnie zorganizować czas ;) Rano wspólne śniadanie, potem może jakiś spacer lub jazda na rowerze, spotkanie ze znajomymi. Potem wspólnie ugotowany obiad czy kolacja, jakieś oglądanie filmu czy czytanie książki pod kocykiem, długie rozmowy o codzienności czy tematach nas interesujących. Może to wszystko brzmi jak coś zwykłego, ale czasem właśnie takie zwykłe dni są najlepsze.
Stosunek do ślubów, dzieci, używek
Z racji swojego wieku napiszę, że nie mam żadnych byłych żon ani dzieci, ogólnie tzw. czysta karta ;)
Jestem wierzący (choć od jakiegoś czasu rzadko do kościoła chodzę), więc jeśli chodzi o ślub kościelny, to jestem na tak, choć wolałbym coś raczej skromnego, mniej stresującego jeśli chodzi o samą ceremonię ;)
Jeśli chodzi o dzieci, to chciałbym mieć przynajmniej jedno dziecko, ale jeśli się nie uda z jakichś względów, to nie jest to dla mnie koniec świata, jestem też otwarty na adopcję.
Co do używek, nie palę i raczej nie piję, ale nie mam nic przeciwko jakiejś lampce wina do kolacji czy obiadu, wolałbym też żebyś nie paliła, parę razy do roku mogę zaakceptować, ale nie częściej. Co do mocniejszych używek, to jestem przeciwny.
W sumie nie oczekuję nie wiadomo czego po tym ogłoszeniu, ale skoro ja tu jestem, to może Ty też... Będzie mi miło nawet tak po prostu popisać czy porozmawiać, zawrzeć nową znajomość, nawet jeśli nic z tego nie wyjdzie.
Kliknij tutaj jeśli zainteresowało cię to zgłoszenie
Kliknij tutaj jeśli chcesz umieścić własne zgłoszenie
#mirekszukazony #zwiazki #podrywajzwykopem #rozowepaski #niebieskiepaski #mirekszukazonywarszawa #mirekszukamirabelki
@MirekSzukaZony: co ciekawego czytasz o psychologii?
pisałabym