Czasem jak z niebieskim mamy jakiś zakład, albo w coś gramy to nagrodą jest 'Dżoker'. Myślę, że normalna rzecz w związkach. Zwycięzca może wtedy w dowolnej chwili zażyczyć sobie dowolną rzecz. W przypadku niebieskiego to jest z reguły lodzik w różnych miejscach (samochód, przebieralnia, park, u teściów ( ͡°ʖ̯͡°) ). Mam już w zapasie 2 takie dżokery i niebieski mi tu marudzi, że na nic ich nie wykorzystuję. Tylko ja nie bardzo wiem na co miałabym. Nie kręci mnie wizja minetki w miejscu publicznym, a w domu niebieski robi ją bardzo chętnie sam z siebie, więc wykorzystywanie na to dżokera byłoby mocno naciągane. Zaraz niebiescy mnie zjadą, że jestem nudna, ale ja pomimo tego, że lubię zbliżenia z niebieskim i staram się nie być kłodą ( ͡°͜ʖ͡°) to nie mam żadnych fantazji, które mogłabym zrealizować za pomocą dżokera. Poratujcie jak wy wykorzystujecie takie dżokery. Niebiescy wiadomo - lodzik. A Mirabelki?
Popros go o zorganizowanie jakieś losowej, np. całodniowej przygody, cos czego nigdy nie zrobiliście. Nie mam tu na myśli seksu oczywiście, tylko coś kompletnie nowego. Jakis dzien na torze elektrycznych motorków, nielegalne zwiedzanie opuszczonego budynku, wyjazd na Ukraine..
@RozowaWkolorachTeczy: jeśli jara cię to jak twój niebieski tańczy, to może niech ci zrobi striptease? Albo jeśli lubisz być zdominowana, kup kawałek sznurka w castoramie, daj mu go, powiedz zeby cię związał, związał ci oczy i przez 30 minut niech robi z tobą co chce.
@RozowaWkolorachTeczy: nie zdarzyło się ich postowac, zostawiłem kilka dziewczyn bądź zdradzałem jak nie chciały ze mną sypiać tyle ile chce bo zawsze się znalazła inna która chciała, tym bardziej nie rozumiem jak ktos może trwać w związku gdzie musi sie prosic o seks czy mieć go w formie nagrody. Żenada
@RozowaWkolorachTeczy: nasikaj mu na twarz albo niech ci zrobi striptease albo przy tobie zrobi sobie dobrze do zdjęcia wybranej aktorki albo zje z Ciebie sushi albo wyliże jakiś krem skad go tylko nałożysz albo zagrajcie w grę erotyczna albo niech odegra scenkę ze przywiózł pizzę albo naprawia ci kran i wyrucha cię w ramach zapłaty
@konopiapolska: Też tak uważam. Robię to, co partner lubi, ja z kolei chciałabym jakieś, kolokwialnie mówiąc ostre rżnięcie, ale wiem, że on może nie dać rady, zabraknie mu siły.
@RozowaWkolorachTeczy: Poproś go, żeby przygotował sznurek, pobudził Cię dobrze, potem związał i kochał się z Tobą od tyłu.
#!$%@?, co jest z tymi ludźmi? Kobieta może poprosić o dowolną rzecz w każdej chwili, nawet jeśli partnerowi się akuralnie nie chce (a nawet jak oboje chcą, o czym OPka pisze)- przejażdżkę rowerową, nocny spacer pod rozgwieżdżonym niebem, karaoke na imprezie, wysprzątanie mieszkania, fikuśnego drinka czy choćby śniadanie do łóżka, a tu propozycje i przemyślenia, w tym jej same propozycje to
DUPA #!$%@? SEX CYCKI LODZIK MINETKA STRAPON R U C H
@RozowaWkolorachTeczy "mycie okien" - nie idź tą drogą.. Na miejscu Twojego faceta następnym razem wrzucała byś węgiel do piwnicy, gipsowała ściany itp.
O #!$%@? Mircy, co za #!$%@? akcja. Żaba mnie zaatakowała xDD. Wskoczyła mi przez okno z parapetu na mnie, ja #!$%@? xDDD. Jak ja #!$%@? zawału prawie dostałem xDDD
Mam już w zapasie 2 takie dżokery i niebieski mi tu marudzi, że na nic ich nie wykorzystuję. Tylko ja nie bardzo wiem na co miałabym. Nie kręci mnie wizja minetki w miejscu publicznym, a w domu niebieski robi ją bardzo chętnie sam z siebie, więc wykorzystywanie na to dżokera byłoby mocno naciągane.
Zaraz niebiescy mnie zjadą, że jestem nudna, ale ja pomimo tego, że lubię zbliżenia z niebieskim i staram się nie być kłodą ( ͡° ͜ʖ ͡°) to nie mam żadnych fantazji, które mogłabym zrealizować za pomocą dżokera.
Poratujcie jak wy wykorzystujecie takie dżokery. Niebiescy wiadomo - lodzik. A Mirabelki?
#zwiazki #seks #rozowepaski
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
A roaming
@RozowaWkolorachTeczy:
@RozowaWkolorachTeczy: Poproś go, żeby przygotował sznurek, pobudził Cię dobrze, potem związał i kochał się z Tobą od tyłu.
@spacja_enter: pięknie wyjaśnione (✌ ゚ ∀ ゚)☞