Aktywne Wpisy

maikeleleq +5
Pytanie bez ściemniania
Ile wasze auta palą w mieście? Sprawdźmy kto robi najoszczędniejsze silniki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Na codzień jeżdżę Cuprą Formentor, 1.5TSI 150km, spalanie w okolicach 9.8L - 11L, jeżdżę tylko po Poznaniu co jest dość ważne jeśli chodzi o korki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#motoryzacja #samochody
Ile wasze auta palą w mieście? Sprawdźmy kto robi najoszczędniejsze silniki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Na codzień jeżdżę Cuprą Formentor, 1.5TSI 150km, spalanie w okolicach 9.8L - 11L, jeżdżę tylko po Poznaniu co jest dość ważne jeśli chodzi o korki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#motoryzacja #samochody
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
bruhh +429
Polscy kierowcy to małpy wyrwane z dżungli które dostały do użytku pojazd mechaniczny xD don't change my mind
W tym kraju jeżdżąc jako tako przepisowo jesteś największym durniem. Jedziesz 56 na 50, każdy siedzi ci na dupie, mruganie światłami, wyprzedzanie na podwójnej ciągłej, na przejściu dla pieszych. Totalna wyjebka na jakiekolwiek bezpieczeństwo.
Drogi krajowe to zawody w wyprzedzaniu oraz siedzeniu na zderzaku. Im bliżej podjedziesz lub im więcej aut na raz dasz
W tym kraju jeżdżąc jako tako przepisowo jesteś największym durniem. Jedziesz 56 na 50, każdy siedzi ci na dupie, mruganie światłami, wyprzedzanie na podwójnej ciągłej, na przejściu dla pieszych. Totalna wyjebka na jakiekolwiek bezpieczeństwo.
Drogi krajowe to zawody w wyprzedzaniu oraz siedzeniu na zderzaku. Im bliżej podjedziesz lub im więcej aut na raz dasz

źródło: comment_1615802038yQIxemEfPLg5ggKaN3phsb.jpg
Pobierzźródło: comment_1615802135vY3jGX7Vrgqgy42mzMj0Qz.jpg
Pobierzźródło: comment_16158021773WWqtBpe04cjrq6tnwd67l.jpg
Pobierzwystarczylo uzyc troche sprzegla i gazu
źródło: comment_1615802546zBmAlf8ZTL7H3FCXsSDEFe.jpg
Pobierz@jmuhha: spokojnie, to tylko zdjęcie z internetu.
No i to jakieś cięzkie audi z 4x4. Jak takim zaczniesz lecieć bokiem na łysych oponach to już żadne kontrowanie nie pomoże xD
@jmuhha: wolne żarty, ja miałem założone dobre zimowe opony a jak sypnęło śniegiem i złapałem pobocze co wprawiło mnie w poślizg to mogłem tylko bezradnie kręcić kierownicą będąc jednocześnie symulatorem beyblade
żeby opanować ten skill to trzeba ćwiczyć dłużej niż trwa cała nauka jazdy, i tak jestem dumny z siebie że wogóle miałem odruch żeby kontrować