Wpis z mikrobloga

Hej wykop. Po rozmowie z jednym gościem który twierdzi że samobójstwa mężczyzn to duży problem ale jest zbyt leniwą parówą żeby coś z tym zrobić proponuję akcję. Przeleję 10 groszy za każdy plus na fundację https://fundacja-fortior.org/.

Dostarcze dowód w postaci potwierdzenia przelewu w pdf.

Czas do wtorku do północy.

#glupiewykopowezabawy #pomoc #pieklomezczyzn

wołam też #przegryw bo interesują się losem mężczyzn nie to co leniwe parówy które #!$%@?ą żeby #!$%@?ć.
  • 42
  • Odpowiedz
@Koryntiusz: to na ilość średnio najwyżej plusowanych głosów na wykop to wyjdzie max 4200-4600 plusów x 0.1 = 460 PLN? To PiS na bombelka więcej daje.

Zamiast Twoich 10 groszy, to poproś moderatorów o edycję z linkiem do zbiórki na siepomaga.pl. Wyszloby lepiej (:
  • Odpowiedz
@Koryntiusz: zostałbym osobistym coachem psychologiem wykopków oraz mężczyzn ogólnie poza wykopem mówiąc prawdę o świecie czyli blackpill ale nie mam pieniędzy na rozruch clown world nie warto się zabijać warto żyć przeżyć jakoś to życie
  • Odpowiedz
Zobaczecie odnośniki na tej stronie w wersji mobilnej z gotowca xd przekierowujące na wordpress.com/login xd Wordpress.com/abuse xd

to niech wpłaca, wszystkie te fundacje to gówno Scam. XD

@necikowsky: Gdybyś sprawdził sobie sprawozdanie finansowe fundacji zamiast punktować wykonanie strony to byś się dowiedział, że zarząd i członkowie fundacji Fortior nie przyznali sobie żadnego wynagrodzenia i premii. Dowiedziałbyś się też na jakie akcje poszły pieniądze ze zbiórek. Ale po co. Łatwiej #!$%@?ć,
  • Odpowiedz
@AssRock: i tak w to nie wierzę (: taki site to w 10 minut mogę wykonać (: Wynagrodzenia sobie dawać nie muszą premii tak samo, ale pakować w ta fundacje mogą xd #!$%@? takie. Niech pokażą ludzi którym pomogli (:

Zrobią trochę bannerow i ulotek u brata xd faktura leci, byle się kręciło xd czy tam po osobach po znajomości.

To Obajtek nie robi takich wałów jak te wszystkie fundacje.
  • Odpowiedz
  • 1
@Koryntiusz takim batonom jak shaki wcale nie zależy na tym, żeby faceci się nie zabijali, tylko na tym żeby móc ponarzekać na kobiety i zwalić winę na lewactwo
  • Odpowiedz
@Koryntiusz: tylko sama przemoc seksualna (a tym się zajmuje fundacja) to nie jest jedyny problem. Ani nawet najważniejszy. Ale plusik za inicjatywę.
PS. Masz 400zł, czy musisz iść do Bociana? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Niech mi ktoś spróbuje wyjaśnić dlaczego miałbym się przejmować samobójstwami jakichś randomów? Najwyraźniej mieli do tego powód. Szanuje ich wybór. Sam też nie chciałbym żeby mnie ktoś powstrzymywał i ograniczał moje życie.
  • Odpowiedz
Bo wykop i jakiś random autor ci każe.

@Matpiotr: ja tylko zaplusowalem zeby ten frajer wydal dodatkowe 10 gr :) dorzucanie sie na takie organizazje to dla mnie porazka
ale zobaczymy czy koles sie wywiaze
bo juz ma 300 zl do placenia
  • Odpowiedz