Aktywne Wpisy
Czy będąc aktywnymi seksualnie podkładacie coś pod prześcieradło żeby nie brudzić materaca? Ja zawsze mam taki podkład, bo dałem kilka tysi za materac i nie chce go brudzić różnymi wydzielinami, a ostatnio tinderówka stwierdziła, że to przesada. Tylko że jak u niej byłem, to ona miała jakieś piankowe gówno z ikei za 50 zł że aż sie ruchać odechciewało #seks #zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
xiv7 +51
Kiedyś w latach 2000 mieliśmy w sklepach słuchawki douszne. Potem stało się popularne to dziadostwo, to diabelstwo w postaci dokanałówek. Ku*wa druga próba po 15 latach i znowu pieniądze wyrzucone w błoto, nie wiem jak wy możecie wytrzymać jak to wypełnia wam kanał słuchowy, jak to zatyka i blokuje ucho jak jakaś wata którą się tam wkłada. Jeszcze sobie wymyślili że dokanałówek nie można zwracać z powodów higienicznych, podobno na Allegro się
Dostarcze dowód w postaci potwierdzenia przelewu w pdf.
Czas do wtorku do północy.
#glupiewykopowezabawy #pomoc #pieklomezczyzn
wołam też #przegryw bo interesują się losem mężczyzn nie to co leniwe parówy które #!$%@?ą żeby #!$%@?ć.
Zamiast Twoich 10 groszy, to poproś moderatorów o edycję z linkiem do zbiórki na siepomaga.pl. Wyszloby lepiej (:
Wtf? XD
@necikowsky: Gdybyś sprawdził sobie sprawozdanie finansowe fundacji zamiast punktować wykonanie strony to byś się dowiedział, że zarząd i członkowie fundacji Fortior nie przyznali sobie żadnego wynagrodzenia i premii. Dowiedziałbyś się też na jakie akcje poszły pieniądze ze zbiórek. Ale po co. Łatwiej #!$%@?ć,
Zrobią trochę bannerow i ulotek u brata xd faktura leci, byle się kręciło xd czy tam po osobach po znajomości.
To Obajtek nie robi takich wałów jak te wszystkie fundacje.
sorry ale nie che mi sie czytac
Komentarz usunięty przez autora
PS. Masz 400zł, czy musisz iść do Bociana? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Koryntiusz: dorzucam!
@Matpiotr: ja tylko zaplusowalem zeby ten frajer wydal dodatkowe 10 gr :) dorzucanie sie na takie organizazje to dla mnie porazka
ale zobaczymy czy koles sie wywiaze
bo juz ma 300 zl do placenia
@Koryntiusz: miec 300, a wywalic 300 na cel charytatywny to inna bajka (juz 400 kolego)
tak, jestem spermiarzem, a co?