Aktywne Wpisy
mirko_anonim +8
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mirki,
jaki jest Wasz stan finansów / oszczędności / inwestycji / zobowiązań? Gdybyście stracili źródło utrzymania w tym momencie, ile jesteście w stanie przeżyć bez problemu?
Mam 28 lat i wygląda to u mnie tak:
Mirki,
jaki jest Wasz stan finansów / oszczędności / inwestycji / zobowiązań? Gdybyście stracili źródło utrzymania w tym momencie, ile jesteście w stanie przeżyć bez problemu?
Mam 28 lat i wygląda to u mnie tak:
G06DbT +37
I zaraz trzeba do kołchozu, przebrać się w ciuchy robocze ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Chciałbym choć przez jakiś czas mojej "kariery" zawodowej popracować w biurze, gdzie nie trzeba się przebierać, gdzie nie trzeba nosić kasku i okularów ochronnych. Gdzie z każdym da się normalnie porozmawiać, a nie krzyczeć, bo masz zatyczki w uszach, i wszędzie hałas.
Ale nie dla robola to, bo za głupi jestem, żeby ktokolwiek zatrudnił (lub awansował) na takie stanowisko (
Chciałbym choć przez jakiś czas mojej "kariery" zawodowej popracować w biurze, gdzie nie trzeba się przebierać, gdzie nie trzeba nosić kasku i okularów ochronnych. Gdzie z każdym da się normalnie porozmawiać, a nie krzyczeć, bo masz zatyczki w uszach, i wszędzie hałas.
Ale nie dla robola to, bo za głupi jestem, żeby ktokolwiek zatrudnił (lub awansował) na takie stanowisko (
Tag do obserwowania -> #liczymylockdown
Na niebiesko pokolorowane ostatnie 7 dni.
Plus przy pierwszym komentarzu -> zawołam do następnego
Tabela zawiera średnią kroczącą (7 dniową)
===== NEWS =====
Wersja pełna :)
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1P5lGkYE2ZFPqVXoqoTxvcd9m9hkB2ZP-XA4a-uAXgZs/edit?usp=sharing
Jeżeli ktoś chce stworzyć ciekawe wykresy i podrzucić to zapraszam.
===== NEWS =====
#idziemypolockdown #koronawirus #narodowakwarantanna
https://www.wykop.pl/wpis/56128087/#comment-199786125
@dlaczegoniemamtakiejsily: myślę, że wiele osób, które są aktywne zawodowo, społecznie przeszły już chorobę jesienią. Teraz chorują ci, którzy wcześniej siedzieli w domach. Mamy już 1.5mln zaszczepionych drugą dawką, tyle samo oficjalnie przeszło chorobę.