Aktywne Wpisy
KingaM +82
#kingagrzebiewsmieciach #smieciogrzebstwo no i dzisiaj już w pierwszym śmietniku zapas witamin z warzyw na cały tydzień, piona z ochroniarzem i dwoma grzebiacymi zbita, pora ratować przed zgniciem dobre jedzenie i obrzydzać normików #gotujzkinga będziecie mlaskać z zachwytu nad dobrym obiadem jak się to obrobi i przerobi
Andrzej2035 +137
Za każdym razem jak przyjeżdżam do tego wspaniałego kraju, dochodzę do wniosku że na autostradach powinienem być jeden wielki radar odcinkowy. To jest patologia co się tu dzieje. Ilość imbecyli i frustratów, którzy robią dyskotekę długimi jadąc 5 metrów za tobą, bo Wielki Pan musi #!$%@?ć, a Ty plebsie co wyprzedzasz tiry 120 na ograniczeniu do 120 masz mu zjechać, to jakaś abstrakcja. Wczoraj jeszcze trafił się podwójny, zajechał drogę i zaczął
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
W niedzielę 7.03 przewiało mnie na dworze bo zamek w kurtce mi się zepsuł i mocny podmuch wiatru sprawił że kurtka na chwilę mi się rozjechała na boki. Efektem tego był stan podgorączkowy przez dwa dni katar lekki suchy kaszel i trochę ciężko mi się oddychało jak się zmęczyłam czymś. Poprosiłam #niebieskipasek żeby wziął dwa dni wolnego w pracy bo nie wiem czy dam sobie radę sama w domu z trójką bombelkow tym bardziej że złe spałam w nocy. To było we wtorek. W środę gorączka i duszności minęły poszedł do szefa że chyba jednak nic strasznego mi nie jest i już czwartej piątek może iść spowrotem do pracy
OTÓŻ NIE TYM RAZEM
Szef stwierdził że dopóki ja nie mam papierka że nie mam covid to on ma do pracy nie przychodzić mam dzwonić do lekarza
Pani doktor po opisaniu przeze mnie dolegliwości i czasu ich występowania stwierdziła że to nie corona ale skoro potrzebne na papierze to ona musi skierować na test. Do punktu pobrań nie można się dodzwonić a trzeba umówić się na konkretną godzinę. W międzyczasie sanepid nakłada na mnie kwarantannę z automatu (ale tylko na mnie przy czym od razu zdecydowałam się nie puszczać córki do szkoły o czym z całymi okolicznościami poinformowałam wychowawcę ) ale oczywiście i tu musiało pójść coś nie tak bo w momencie zalogowania od aplikacji moja kwarantanna okazało się że miejscem mojej kwarantanny jest miejsce zameldowania a nie zamieszkania xD i musiałam odkręcać jeszcze to
#gownowpis #zalesie #covid19