Aktywne Wpisy
wscieklizna_irl +106
Tyrande +9
Pytanko. Pracuje hybrydowo. Na służbowym laptopie mam maila że komputer potrzebuje manualnego restartu do aktualizacji i to parę godzin potrwa.
W mailu jest informacja, żeby najlepiej odpalić ręcznie aktualizację w nocy.
Czy firma może ode mnie wymagać włączania laptopa poza godzinami pracy?
#pracbaza #korpo #pytanie #praca
W mailu jest informacja, żeby najlepiej odpalić ręcznie aktualizację w nocy.
Czy firma może ode mnie wymagać włączania laptopa poza godzinami pracy?
#pracbaza #korpo #pytanie #praca
#bekazlewactwa
#komunizm
@Koliat: przeczytałem, wciąż gardzę komunizmem. Z soc-demem nie zgadzam się ideologicznie, aczkolwiek akceptuję jako wolnościową ideę. Obawiam się jednak, że część waszego tagu ma trochę za dużo wspólnego z PiSem, co wczoraj udowodnił @screenshot
@Bounty: Oczywiście! #!$%@?, muszę dziś pogadać z manago bo tez dziś używałem lapka I nawet nacisnąłem Enter ( ͡° ͜ʖ ͡°)
O przy okazji @koroluk może filmik o faszystach w socjaldemokracji ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@Bounty: A dla czerwonek wciąż za trudne (╯︵╰,)
@Koliat: i rozwiązaniem tego jest kolektywizacja gospodarki? Dzieje się tak, ponieważ istnieją regiony, w których właśnie kiedyś istniały PGR-y a teraz nie ma w ich miejsce prywatnych spółek. Bieda w tych regionach to wina komuchów. > gigantyczne korporacje wyrosłe z kapitalizmu, obliczone na produkcję w krajach trzeciego świata, których jedyne źródło istnienia na rynku opiera się na tanim produkcie produkowanym