Aktywne Wpisy
AXSIS +15
Zoyav +50
kolejna nielogiczna moda której nigdy nie zrozumiem, to kabiny prysznicowe bez drzwi
ja się pytam czemu, to tak jakby zrobić kibel bez muszli tylko sraj pan do odpływu w podłodze (chociaż w Chinach ponoć tak srają)
#budownictwo #przemyslenia #architektura #wystrojwnetrz #lazienka #mieszkania #remont
ja się pytam czemu, to tak jakby zrobić kibel bez muszli tylko sraj pan do odpływu w podłodze (chociaż w Chinach ponoć tak srają)
#budownictwo #przemyslenia #architektura #wystrojwnetrz #lazienka #mieszkania #remont
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Myślałem że cover wah wah world to już szczyt jej "kawaii" głosu, a tu takie coś |૦ઁ෴૦ઁ|
#randomanimeshit #anime #virtualyoutuber #hololive #usadapekora #hoshinovamoona #shiroganenoel #shiranuiflare #houshoumarine #uruharushia
Komentarz usunięty przez autora
W ogóle, to nie pogardziłbym takim nie do końca serio battle shounenem z Hololive. Takim w stylu Gintamy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Hajak: Dobra, czekam kiedy oficjalnie OP albo ED będzie wykonywał ktoś z Hololive. Tej machiny już się nie da zatrzymać |૦ઁ෴૦ઁ|
Ale złoto mangowe arty czy jak to tam nazwać (ʘ‿ʘ)
@BlackReven: W sumie do jakiegoś eroge Miko wykonywała z kimś tam jeszcze (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞ Chociaż domyślam się że chodziło Ci o OP/ED do anime i