Wpis z mikrobloga

@Jestem_dickem: 200 zł tygodniowo na dwie osoby to raczej bardzo mało

@Antiax: My wydajemy 800-1000zł na miesiąc na 2 osoby myślę, że ucinając przekąski, napoje i słodycze (których i tak mało kupujemy) dałoby się zejść do 600-800zł.
Żeby płacić jeszcze mniej to owoce, herbatę i kawę chyba musiałabym wynosić z pracy. Chyba niektórzy tak robią
@tygryske: a bodaj w carrefour'rze. Jak byłem sobie na zakupach, to nic nie było poniżej 10 zł, masz tutaj : carrefour
Ciężko jest mi też bawić się w jakieś promocje, jak jestem w ciągu dnia mocno ograniczony czasowo i jeździć po sklepach bo zaoszczędzę gdzieś tam na produkcie 2 zł xd
Ceny porypane są ostatnio...
@BeautifulLiar: Ja wczoraj byłem na zakupach w biedrze. Miałem bon 100zł do wydania, bo dostałem, wiec wiadomo trzeba było zrobic zakupy za 100zł+ żeby nie tracić hajsu jak wyjdzie mniej. No.. wiec wydałem w sumie 180zł choć celowałem tak bezpiecznie w 120-130 xD
@Jestem_dickem: alkoholu też nie wliczam, czasem zjemy popcorn, chipsy czy ciastka czy jakiś napój (po wprowadzeniu podatku cukrowego - robi różnicę) . Natomiast mięso kupuję najczęściej w lidlu na promocjach i mrożę. Dawno nie dałam więcej niż 20zł/kg nawet za wołowinę